Region

0

Crna Gora otvara granične prelaze

Autor: TKĐ

Izvor: Beta

Crna Gora otvara granične prelaze

Izvor: Foto: pixabay.com

U ponoć se otvaraju do sada zatvoreni granični prelazi sa Srbijom: Ranče - Jabuka na putu Pljevlja - Prijepolje, Vuče - Godovo na putu Rožaje - Tutin, i Čemerno na putnom pravcu Pljevlja - Priboj.

Sa Albanijom biće otvoreni prelazi Grnčar - Baškim, na putnom pravcu Plav - Skadar i Sukobin - Murićan na putnom pravcu Ulcinj - Skadar, a sa Hrvatskom: Kobila - Vitaljina na putnom pravcu Herceg Novi - Vitaljina - Dubrovnik.

Sa Bosnom i Hercegovinom: Šćepan Polje - Hum na putnom pravcu Plužine - Foča, Šula - Vitina na putnom pravcu Pljevlja - Foča, Sitnica - Zupci na putnom pravcu Herceg Novi - Trebinje i Meteljka - Metaljka na putnom pravcu Pljevlja - Čajniče.

Ostaje privremeno zatvoren putni granični prelaz Vraćenovići - Deleuša sa Bosnom i Hercegovinom na putnom pravcu Nikšić - Bileća koji je zatvoren 27. februara zbog gradnje granične infrastrukture.

Kako je saopšteno, ostaje mera da u Crnu Goru mogu da putuju državljani i rezidenti zemalja u kojima je manje od 25 obolelih na 100.000 stanovnika.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR