Saša Ilić ponovo u Humskoj: Bivši kapiten Partizana iz lože pratio meč nekadašnjih saigrača

N.I.

31. 05. 2020. u 17:10

Ilić je prošle godine postao neprikosnoveni rekorder po broju nastupa u crno-belom dresu i od tada skoro da nije viđen u Humskoj 1. U subotu je iz svečane lože gledao uživo duel svog kluba protiv Mladosti

Саша Илић поново у Хумској: Бивши капитен Партизана из ложе пратио меч некадашњих саиграча

Saša Ilić na meču Partizan - Mladost Foto FK Partizan

PARTIZAN se ne odriče svojih legendi. Saša Ilić (42) je prošle godine postao neprikosnoveni rekorder po broju nastupa u crno-belom dresu i od tada skoro da nije viđen u Humskoj 1. U subotu po podne je iz svečane lože gledao uživo duel svog kluba protiv Mladosti iz Lučana i to je odmah probudilo emocije, ali i spekulacije da mu se sprema nova funkcija u Partizanu.

Ilić je za svoj klub igrao na ukupno 876 mečeva, poslednji nastup, u nadoknadi vremena, imao je 23. maja prošle godine na finalu Kupa koje je Partizan dobio (1:0) protiv Zvezde na njenom stadionu, a od tada bivši kapiten, koji je sada selektor 15-godišnje reprezentacije Srbije, nije praktično ni svraćao u svoju bivšu kuću.

Deo domaćih medija je odmah posle Ilićevog subotnjeg dolaska počeo sa spekulacijama da će on postati potpredsednik Partizana, međutim gotovo je izvesno da on neće dobiti baš tu funkciju. Mnogo je izvesnije da će Ilić uskoro imati zvaničnu ulogu u sportskom sektoru uprave kluba.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije