Lorenzo Braun (©Starsport)
Lorenzo Braun (©Starsport)

Lorenzo Braun je meta još jednog evroligaša

Vreme čitanja: 1min | ned. 31.05.20. | 18:24

Kao zamena za bivšeg plejmejkera Zvezde

Sve je duži spisak evroligaša koji žele Lorenza Brauna. Zainteresovanim klubovima za Amerikanca iz Crvene zvezde se pridružio i Makabi iz Tel Aviva.

Braun je jesenas došao na Mali Kalemegdan i posle perioda adaptacije na početku, ostavio je sjajan u utisak u nastavku sezone. Kada je dolazio u Zvezdu, potpisao je ugovor do kraja sezone, a kako je ona okončana ranije zbog korona virusa, on je suštinski sada slobodan igrač. Srpski šampion bi rado zadržao američkog plejmejkera, ali su isto tako i svesni da je Braunova cena skočila i da ne mogu da pariraju ponudama nekih od najbogatijih klubova Evrope.

Izabrane vesti

Prethodnih nedelja su iz inostranstva stizale vesti da Brauna žele Olimpija iz Milana, kao i grčki velikani Panatinaikos i Olimpijakos, a Makabi je novo ime na toj listi. Izraelski mediji javljaju da je bogati klub iz Tel Aviva naciljao Brauna kao zamenu za još jednog Zvezdinog bivšeg plejmejkera – Nejta Voltersa. On je danas napustio klub pošto mu je istekao ugovor i nije mu ponuđen novi. U Tel Avivu veruju da bi Braun činio savršen bekovski par sa Skotijem Vilbekinom i uskoro će mu ponuditi ugovor. 


tagovi

KK Makabi Tel AvivLorenco Braun

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara