Najava prvog čoveka Zvezde: Omladinci za finiš sezone

Vreme čitanja: 2min | ned. 31.05.20. | 16:48

Debi u prvom timu čekaju Katić, Babić, Radulović, Lukić, Radulović

Crvena zvezda je uspešno završila misiju na najvažnijem frontu. Pobedom na Banjici osigurana je treća titula u nizu, što ne znači da u Ljutice Bogdana imaju vremena za slavlje.

Svi najavljuju pohod na duplu krunu i osvajanje dugo očekivanog trofeja u Kupu. Međutim, imaće u Zvezdi i druge prioritete u finišu sezone.

Izabrane vesti

Očekuje se da šansu u prvom timu u prvenstvenim mečevima dobiju talentovani omladinci, koji su sjajno predstavljali klub u Ligi šampiona za mlade. Sa prvim timom od nedavno treniraju golman Katić, zatim napadač Ilija Babić i levi bek Blagojević. Pored pomenute trojice šansu čekaju Andrija Radulović i štoper Aca Lukić.

Verujem da će u preostala tri kola šansu dobiti mlađi igrači, što je izuzetno bitno u ovom trenutku. Naredne sezone ćemo imati obavezu da četvorica igrača mlađa od 21 godine budu u sastavu tima za svaku utakmicu, s tim što dva uvek moraju biti u startnoj postavi. To je sjajna prilika za momke koji kucaju na vrata prvog tima da se afirmišu i dokažu”, poručio je predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

Veruje Zvezdin prvi čovek da će klub proslaviti titulu sa navijačima.

“Mnogo puta se pokazalo da je podrška naših navijača ono što Crvenu zvezdu čini klubom kakav jeste. Kao i u prošlosti i ovog puta pokazali su zavidan nivo snalažljivosti. Ispoštovali su mere koje se propisane u potpunosti, ali i došli da pozdrave momke i čestitaju im na još jednom trofeju koji su osvojili. Pravo slavlje tek treba da usledi, nadamo se i verujemo da ćemo imati priliku da proslavimo dva trofeja osvojena u sezoni 2019/2020”, dodao je Mijailović. 


tagovi

Svetozar Mijailović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara