Tri godine od stupanja na dužnost predsednika Republike: "Stvorili smo novo lice Srbije" VIDEO

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić pre tri godine stupio je na dužnost predsednika Republike.

Izvor: B92

Nedelja, 31.05.2020.

08:41

Tri godine od stupanja na dužnost predsednika Republike:
EPA-EFE/ Koèa Sulejmanoviæ/ arhiva

došli smo do zemlje koja je među najboljima po stopi rasta u Evropi. Stvorili smo novo lice Srbije.

On je tim povodom putem Instagram profila poručio da se Srbija stigla do zemlje koja je među po stopi rasta u Evropi, te da je tokom tri godine stvoreno novo lice Srbije.

"Od zemlje u koju niko nije polagao nadu, došli smo do zemlje koja je među najboljima po stopi rasta u Evropi. Stvorili smo novo lice Srbije. Hvala vam što ste razumeli da samo teškim radom možemo da menjamo stvari. Kilometri koje smo izgradili, svi oni koje ćemo tek izgraditi, su kilometri naše slobode, našeg mira i naše snage. To su deonice naše volje i naših snova. To su putokazi zrelosti, jedne države i jednog naroda. Za nas neuspeh ne postoji, kao opcija. Za nas su mir i stabilnost jedini izbor. Danas smo deo demokratskog i slobodnog sveta. Hvala vam na poverenju da budućnost Srbije gradimo zajedno", porulio je predsednik Vučić putem Instagrama povodom tri godine od polaganja zakletve i stupanja na dužnost predsednika Srbije.
View this post on Instagram

"Od zemlje u koju niko nije polagao nadu, došli smo do zemlje koja je meðu najboljima po stopi rasta u Evropi. Stvorili smo novo lice Srbije. Hvala vam što ste razumeli da samo teškim radom možemo da menjamo stvari. Kilometri koje smo izgradili, svi oni koje æemo tek izgraditi, su kilometri naše slobode, našeg mira i naše snage. To su deonice naše volje i naših snova. To su putokazi zrelosti, jedne države i jednog naroda. Za nas neuspeh ne postoji, kao opcija. Za nas su mir i stabilnost jedini izbor. Danas smo deo demokratskog i slobodnog sveta. Hvala vam na poverenju da buduænost Srbije gradimo zajedno." - Predsednik Vuèiæ povodom tri godine od polaganja zakletve i stupanja na dužnost predsednika Srbije.

A post shared by Aleksandar Vuèiæ (@buducnostsrbijeav) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: