Prva liga Srbije
Prva liga Srbije

Iks Grafičara, Novi Pazar i Zlatibor furiozni

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.05.20. | 20:29

Odigrana tri meča u Prvoj ligi Srbije, Zlatibor stigao do tri boda protiv Žarkova

Najavili smo da lider šampionata u Prvoj ligi Srbije, Grafičar, nije toliki favorit protiv Bačke, da je moguće da neće izaći kao pobednik i to se i dogodilo na kraju. Meč je završen rezultatom 0:0, tako da je jedan od, na papiru, najzanimljivijih okršaja završen najmanje zanimljivim ishodom.

Večeras Grafičar nije uspeo da slomi Bačku, pa ako ste možda igrali Bačku u duploj šansi X2 moglo je to da vam se isplati. Videćemo kako će ići filijali Crvene zvezde u nastavku lige…

Izabrane vesti

Za razliku od Grafičara danas je na sve ili ništa igrao Novi Pazar i uspeo je da slomi otpor Dinama iz Vranja i da slavi sa ubedljivih 3:0 (3:0).

Nisu Pazarci ništa prepuštali slučaju, dali su tri gola već u prvom poluvremenu i tu stavili tačku na bilo kakve nade gostujućeg sastava.

Stelci za domaćina bili su Ertan Marovac u 26, Miloš Đokić u 35. i Dušan Živić u 39. minutu, što je bilo više nego dovoljno da ovaj tim dođe do 39. boda.

Na kraju, a ne i najmanje bitno, Zlatibor iz Čajetine je gostovao Žarkovu i uspeo je da dobije sa 3:0. Prvi gol je bio zapravo autogol Marka Šiškova u 22. minutu, a strelci su do kraja bili Stefan Vukić u 79. i Miloš Stanković u 86. minutu utakmice.

PRVA LIGA SRBIJE – 27. KOLO

Petak

Budućnost Dobanovci – Radnički 1923 2:1 (1:0)

Subota

Grafičar - Bačka 0:0

Novi Pazar - Dinamo Vranje 3:0 (3:0)

/Marovac 26, Đokić 35, Živić 39/

Žarkovo – Zlatibor Čajetina 0:3 (0:1)

/Šiškov 22ag, Vukić 79, Stanković 86/

Nedelja

Radnički Pirot – Smederevo

Trajal – Sinđelić

Zemun – Kabel

Ponedeljak

18.00: Kolubara – Metalac

*** kvote su podložne promenama



tagovi

GrafičarNovi Pazar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara