Gaudlok, ©MN Press
Gaudlok, ©MN Press

Gaudlok: Obradović je jedan od najboljih trenera u istoriji košarke

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.05.20. | 16:47

"I jedan od mojih omiljenih trenera", rekao je Amerikanac

Endrju Gaudlok, bivši košarkaš Fenerbahčea, dao je intervju za Eurohups u kom se prisetio saradnje sa Željkom Obradovićem o kome je rado govorio.

Gaudlok je igrao za Fenerbahče u sezoni 2014/2015 i samo se sa lepim uspomenama seća saradnje sa srpskim trenerom koji je najtrofejniji u istoriji Evrope gledajući Evroligu.

Izabrane vesti

"Obradović je jedan od najboljih trenera u istoriji košarke i jedan od mojih omiljenih trenera. Znanje o igri koje sam pokupio od njega dok sam igrao kod njega je ušlo u moj mozak i još koristim njegove lekcije skoro pa kao priručnik", rekao je Gaudlok.

Takođe, Gaudlok se dotakao priče i o pokojnom Kobiju Brajantu. Zna se da je dobio nadimak "Mini mamba".

"Neka počivaju u miru i Kobi i Điđi i svi koji su nastradali. Kobi je bio moj veliki mentor i imao je veliki uticaj na to kako sam pristupao igri čak i danas. On će biti zauvek jedan od mojih omiljenih igrača i najtalentovaniji igrač sa kojim sam igrao. Imam mnogo uspomena vezanih za njega. Omiljena je kada je povredio desnu ruku i nastavio da nas razbija na treningu igrajući samo sa levom. Šutirao je, pravio fejd-avej, sve samo sa levom rukom".



tagovi

Željko ObradovićEndrju Gaudlok

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara