Izazov koji je zadala sama sebi: Rebel Vilson i transformacija godine

Rebel Vilson i njena „godina zdravlja”, koju svi prate

by | maj 30, 2020
kako smršati

Glumica Rebel Vilson ima visoke ciljeve za 2020. godinu, za koju je u startu rekla da je njena „godina zdravlja”.

Zvezda filmova Bridesmaids i Pitch Perfect podelila je na svom Instagramu novosti o svom napretku – fizičkoj transformaciji kojoj je potpuno posvećena.

– Čak i ako morate da puzite do svojih ciljeva, ne odustajte. Isplatiće se. Svaki dan dajte malo više od sebe. Znam da su neki dani frustrirajući, da ste ponekad na korak od toga da odustanete, da vas neki dani nerviraju zbog slabog napretka… ali dobre stvari su iza ćoška. Koji su vaši ciljevi u ovoj godini? – napisala je Rebel i odala svoje planove. (Pročitajte: Isprobajte kružni trening Dženifer Lopez (video))

– Biću iskrena prema vama, u mojoj godini zdravlja pokušavam da dostignem 75 kilograma, ali i da započnem produkciju jednog od mojih filmova pre kraja 2020! Za ovo su potrebni svakodnevni napori i velika upornost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on


Inače, Rebel Vilson se ne šali da vredno radi. Ona svih sedam dana u nedelji vežba s trenerom Džon Kastanjom. Sudeći po njenom nedavnom treningu na stepenicama (pogledaj video), čini se da je definitivno postala fan intervalnih treninga visokog intenziteta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on


Godina zdravlja – iliti treniranje poznate glumice – počela je jednostavnim šetnjama i pametnijim izborom hrane.

– Počela sam tako što sam obukla sportsku garderobu i izašla u šetnju, zatim sam se i redovno podsećala da treba da hidriram telo, odnosno da pijem vodu i izbegavam šećer i nezdravu hranu. To je bilo posebno teško početkom godine, nakon praznika.  (Pročitajte: Zbog čega je dobro da radite baš vežbu čučnjevi na kutiji (box squats)?)

Još početkom godine, Rebel je dobila svoj šou na BAFTA dodeli nagrada, ali i na crvenom tepihu Oskara, jer mnogi su već tada komentarisali njen očigledan gubitak kilograma.

Plavokosa Australijanka je jednom prilikom ispričala i kako je transformaciju počela nakon što je slučajno smršala tokom snimanja filma Mačke. Naime, na setu mjuzikla – jer je temperatura bila slična kao u sauni, kako se profesionalni plesači ne bi povredili (odnosno ostali zagrejani) dok izvode zahtevne plesne tačke. (Pročitaj: Plenk izazov – #cupidshuffle” je jedina vežba koju ćete želeti da radite od sada)

– Izgubila sam više od tri kilograma za četiri dana dok smo snimali.

– Prvo zbog mnogo zahtevnog plesanja, ali i zbog toga što je na setu bilo užasno toplo, čak 37 stepeni C. Stalno smo bili zagrejani.

Bravo za Rebel i njenu motivaciju! Inspiriše, zar ne?!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson) on

lepotaizdravlje.rsGuliver/Getty images