Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:31, 30. 5. 2020.

| Politika

Premijerka Srbije u privatno - stranačkoj poseti Pirotu i Babušnici

Autor:Ljubomir FilipovIzvor:Južne vesti
Ana Brnabić jeftini stanovi
U Vladi Srbije nemaju informacije o poseti; Foto: Vanja Keser

Da će dane vikenda premijeka Srbije Ana Brnabić provesti u Pirotskom okrugu u privatno-stranačkoj poseti i tokom 2 dana obići Babušnicu i Pirot, najavila je na svom tviter nalogu, a zvanične najave nema. Dok u Vladi Srbije kažu da je to zato što poseta nema veze sa njenom funkcijom, u babušničkom povereništvu SNS-a kažu da čak nemaju ni informacije o dolasku.

Kako je sama u petak 29. maja napisala na svom privatnom tviter profilu, Brnabićka će nakon severa Srbije i posete Somboru doći i na jug - u Babušnicu i Pirot.

Već sutra sam u Babušnici, a prekosutra u Pirotu. Radujem se razgovoru sa građanima u Pirotskom okrugu o tome kako smo radili i šta su prioriteti za budućnost - oglasila se premijerka na društvenoj mreži.

Na sajtu Vlade nema informacija jer je, kako kažu, premijerka u privatno - stranačkoj poseti, a ne zvaničnoj i o tome javnost obaveštava preko stranačkih kanala i svog privatnog tviter profila, a ne zvaničnog.

Iako je posetu u sred predizborne kampanje najavila preko društvene mreže, nejasno je kako informacije o njenom dolasku nemaju u babušničkom povereništvu Srpske napredne stranke, kako sami kažu.

Dok se poverenica SNS-a i predsednica Opštine Slađana NIkolić ne javlja na pozive novinara Južnih vesti, prva na listi za lokalne izbore i kandidatkinja za njenu naslednicu Ivana Stojičić, kako kaže, ne zna ništa o poseti.

Nemam nikakve informacije trenutno, da je stranačka oni bi najavili preko stranke - kaže Ivana Stojičić.

Za informacije koje su dobili novinari Južnih vesti nema zvanične potvrde: Brnabićka će posetiti babušničko selo Gorčince - rodno selo roditelja njene majke, a u planu je i odlazak do Zvonačke Banje, kao jednog od turističkog potencijala ove opštine koja je devastirana više od decenije.

Hotel ruiniran 13 godina Brnabićka bi trebalo da poseti i Zvonačku Banju; foto: M. S.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Sreski spijun

    20:33 // 30. 5. 2020.

    ... konacno je resila da obidje kucu pokojnog dede u Babusnici.

  • Pa da

    19:12 // 30. 5. 2020.

    Možda je otišla do Gorčinca, pošto kada se radila celokupna trasa puta, od Babušnice do Svodja(Selo na granici izmedju opština Babušnice i Vlasotinca) Jedino kroz Gorčinca nije asvalantiran nov sloj asvalta, nego su se samo (Narodski rečeno) Krpile rupe.

  • Idi mi, dodji mi

    18:58 // 30. 5. 2020.

    Izgubila kompas, pa umesto na jug, otišla na sever.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: