Spiridonović Zvezdin za 300.000 evra, Poljaci otkrili i visinu plate

Vreme čitanja: 1min | sub. 30.05.20. | 09:39

Čeka se zvanična realizacija transfera

Mladi vezista Inđije Mihailo Banjac je jednom nogom na Marakani, a Crvena zvezda bi uskoro mogla da ozvaniči još jedan transfer. Vest iz Poljske glasi da je srpski šampion praktično kompletirao transfer krilnog veziste rođenog u Beču Srđana Spiridonovića, poznatijeg po nadimku Spidi.

Pre tri dana pojavila se inicijalna informacija da se na spisku želja srpskog šampiona nalazi nekadašnji mladi reprezentativac Austrije koji je ove sezone blistao u redovima Pogona. Mediji iz Poljske su otišli korak dalje i objavili gotovo sve detalje potencijalnog transfera Srđana Spiridonovića na Marakanu.

Izabrane vesti


Crvena zvezda će na ime obeštećenja platiti Pogonu 300.000 evra. Toliko iznosi i izlazna klauzula u ugovoru brzonogog fudbalera sa poljskim klubom. Takođe, Poljaci pišu da će Spiridonović u Ljutice Bogdana imati godišnju platu od 400.000 evra. Što je značajno više nego u Pogonu.

„Transfer Srđana Spiridonovića u Crvenu zvezdu je izvestan. On će 99 posto preći u redove srpskog šampiona. Navijači Pogona mogu samo da žale što duže nisu uživali u njegovim igrama“, piše portal sport.se.

Ove sezone Spiridonović je postigao šest golova u poljskoj Ekstraklasi. Pre toga je sa uspehom igrao za grčki Panionis. Javnost u Srbiji je za momka iz dijaspore prvi put čula pre godinu dana kada je bio na radaru Partizana.

Dolazak Spiridonovića praktično znači da će Marakanu pored Veljka Simića gotovo izvessno napustiti i Argentinac Mateo Garsija. 


tagovi

Srđan Spiridonović

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara