Napredak pronašao poseban motiv, evo kome će posvetiti svoje utakmice!

Autor: Darko Mitrović
petak 29.05.2020.
17:49
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Kruševljani sutra nastavljaju sezonu derbijem protiv Radničkog iz Niša.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

Linglong Superliga Srbije nastavljena je danas posle dva i po meseca pauze, a sutra će na teren i fudbaleri Napretka, koji u subotu od 19:30h, uz direktan TV prenos na Areni Sport dočekuju niški Radnički.

Kruševljane će predvoditi povratnik na njihovu klupu Dragan Ivanović, koji je zadovoljan atmosferom u ekipi.

''Radnički ima šansi da dođe do Evrope kroz ligaško takmičenje i za njih utakmica ima veliki značaj. U ovom momentu neću da pravim pritisak na igrače. Ovo je treća nedelja našeg upoznavanja i prilika je da vidimo na kakvom smo nivou.

U timu vlada jedna vedra atmosfera i momci dobro treniraju. Mislim da nam svaka nedelja donosi evidentan napredak u igri, i igrači Napretka će u ovaj derbi ući  maksimalno motivisani i skoncentrisani, da pokušamo da dođemo do prve prolećne pobede u prvenstvu''
, izjavio je Ivanović, a prenosi klupski sajt.

Jedan od aduta ekipe Napretka u ovoj utakmici biće iskusni Nenad Gavrić, koji je otkrio kome će on i njegovi saigrači posvetiti i sutranju, ali i sve ostale utakmice do kraja sezone.
-
Baner 1
-
''Ostaje žal što publika neće biti na stadionu. Radnički u svojim redovima ima odlične igrače poput Kojića, Čumića, Melega, Stojanovića, i ostalih, ali ćemo mi dati svoj maksimum da ostvarimo dobru igru u prvoj utakmici nakon pauze uzmemo tri boda.

Svaku utakmicu ćemo posvetiti preminulima od korona virusa, njihovim porodicama i našim vernim navijačima'',
poručio je Gavrić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke