Beograd: Omladina Narodne stranke postavila izložbu kuća na prodaju na KiM 1Foto:Narodna stranka

Omladina Narodne stranke danas je u centru Beograda, u Knez Mihailovoj ulici, postavila slike srpskih kuća koje su na prodaju na Kosovu i Metohiji da bi na tako skrenula pažnju na težak položaj našeg naroda u južnoj srpskoj pokrajini.

Predsednik omladine Narodne stranke Ivan Gajić rekao je da građani Srbije preko medija sa nacionalnom frekvencijom ne mogu da se tačno i objektivno informišu o pravom stanju na terenu.

„Umesto da se našim građanima na Kosovu i Metohiji obezbedi perspektiva za normalan i dostojanstven život, aktuelna vlast u Beogradu trguje nacionalnim interesima na Kosovu i Metohiji i tako pokušava da obezbedi sebi još nekoliko godina cenzure i pljačke“, naveo je Gajić.

Akciji je prisustvovao i poverenik Omladine Narodne stranke iz Gračanice Darko Stolić, koji je rekao da predsednik Srbije Aleksandar Vučić često govori kako je položaj Srba na Kosovu i Metohiji sve bolji, ali da slike jasno govore da to nije istina.

Omladinci su istakli da je cenzura u medijima kojom se kriju rezultati osmogodišnje vladavine naprednjačkog režima jasan znak da ne postoje uslovi za fer izbore.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari