Scena

Tijana Ajfon će biti testirana na virus korona

Tijana Ajfon će biti testirana na virus korona
Foto: Screenshot / Youtube / RTV BN | Tijana Ajfon će biti testirana na virus korona

Starleta Tijana maksimović, poznatjia kao Tijana Ajfon, kao i ostali državljani Srbije uhapšeni u srijedu u akciji "Kristal" moraće da prođu trijažu i zdravstvenu provjeru, odnosno biće testirani na virus korona.

"S obzirom da je tokom istrage utvrđeno da su državljanke Srbije, kao i dio osumnjičenih ilegalno ušli u Bosnu i Hercegovinu, bez provedenog postupka zaštitnih mjera od pandemije Kovid-19, zatražena je trijaža i zdravstvena provjera osoba lišenih slobode i dovedenih u Tužiilaštvo BiH", saopšteno je iz Tužilaštva.

Tužilaštvo BiH uputiće Sudu BiH prijedlog za određivanje pritvora od 30 dana za sedam osumnjičenih koji su prije dva dana uhapšeni u akciji "Kristal".

Osim za Tijanu Ajfon, pritvor će biti predložen za Zlatana Ćuku (31), Milisava Tomića (29), Žaljka Vulića (36) iz Bijeljine, Sinišu Periću (34) iz Tuzle, Dragana Kakuću (28) iz Sarajeva, Srđana Šojića (24) iz Bratunca.

Osobe uhapšene u policijskoj akciji kodnog naziva "Kristal" osumnjičene su za krivična djela udruživanja radi činjenja krivičnih djela, međunarodnog vrbovanja radi prostitucije, krijumčarenje osoba, omogućavanje uživanja opojnih droga i neovlašteno držanje oružja i streljiva.

Starleta Tijana Ajfon uhapšena je u srijedu u Bijeljini zbog sumnje da je na žurku u jednoj privatnoj vikendici dovela djevojke zbog prostitucije, gdje je policija pronašla drogu i oružje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije