Najnovije vesti
Slobodno vreme
RESORT FRUŠKE TERME Magičan odmor i vodeni svet za celu porodicu

RESORT FRUŠKE TERME Magičan odmor i vodeni svet za celu porodicu

Jedno nedavno istraživanje je pokazalo da su porodični odmori neophdoni u rastu i razvoju deteta, jer kako roditelje tako i decu čine srećnijima, grade čvršću vezu i stvaraju uspomene.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
CAN 4993
CAN 4993

Ukoliko je ove godine Srbija vaša destinacija za Vas smo pronašli hotel gde svaki član porodice može pronaći svoju dobitnu komcinaciju idealnog odmora.

Hotel "Fruške terme" svoja vrata posetiocima je otvorio krajem 2019. godine i za kratko vreme opravdao titulu jedne od najsjajnijih zveda u srpskom hotelijerstvu. Impozantan wellness centar sa preko 7500m², 8 bazena i preko 200 luksuzno smeštajnih jedinica čine samo deo nesvakidašnje ponude ovog hotela. Blagotvorno dejstvo termalne vode koja se nalazi u ovim bazenima je poznata preko 3 veka, a sada je dostupna svima.

Čarobni wellness i spa centar nudi za svkog člana porodice po nešto. U porodičnom svetu, cela porodica može uživati u centralnom bazenu sa "brzom rekom", plivati u bazenu sa toplom hladnom vezom ili jednostavno uživati u pogledu na Frušku goru koji oduzima dah iz prvog infinity bazena u Srbiji. Za najmlađe postoji još poseban deo wellnessa sa dva bazena, pećinom i toboganom, a za nešto hrabrije mališane na raspolaganju je i Aqua fun zona na otvorenom.

Da bi odmor za celu porodicu bio potpun roditeljima je na raspolaganju relax svet sa panoramskim bazenom sa pogledom na Vrdnik, plivačko rekreativni bazen, kao i sauna svet sa čak 5 različitih vrsta sauna, parnim kupatilom i kaldarijumom. Stručno osoblje wellness & spa centra "Fruške terme" će Vas sa zadovoljstvom informisati o svojoj bogatoj ponudi, kako bi svaki svaki tretman ili masaža za Vas predstavljala opuštajuće i magično iskustvo.

Za ljubitelje "aktivnog odmora" preporučujemo avantura park u blizini hotela "Fruške terme". Park je u vijugavom spustu od 450m, sa preko 30 platformi za savlađivanje 30-ak smerova različite težine i visinske razlike od preko 50m. Od 01.07.2020.godine gostima će na raspolaganju biti i najduži zip lajn u regionu. Impozantna dužina 1470m, koju posetilac prelazi brzinom 80km/h dok mu pogled doseže do najudaljenijih kutaka Fruške gore je iskustvo koje se prepričava godinama kasnije.

  • Istraživanje sa početka teksta je takođe utvrdilo da se porodični odmori ističu kao najdraža uspomena iz detinjstva. Ukoliko želite da Vama i Vašoj porodici priuštite lepo sećanje za celi život hotel "Fruške terme" će Vam sa zadovoljstvom pomoći u tome.