FRANCUZI ODREDILI CENU ZA RAJKOVIĆA OD 20.000.000 EVRA: Njegova lepa supruga već se sprema za Pariz! (FOTO)
Foto: Instagram

prava sitnica

FRANCUZI ODREDILI CENU ZA RAJKOVIĆA OD 20.000.000 EVRA: Njegova lepa supruga već se sprema za Pariz! (FOTO)

Fudbal -

Srpski golman prvi izbor sportskog menadžmenta PSŽ, koji može da plati traženu sumu od uprave Remsa

Najbolji golman fudbalskog prvenstva Francuske Predrag Rajković gotovo sigurno napušta Rems! Čelnici tog kluba odredili su cenu od 20.000.000 evra za njega, a kako sada stvari stoje Srbin će se preseliti u Pariz.

foto: EPA/YOAN VALAT

Sportski menadžment PSŽ se još pre mesec dana ozbiljno interesovao za kvalitetnog čuvara mreže. Sada, kada se zna cena, red je i da uprava "svetaca" napravi konkretne poteze, kako bi se Predrag Rajković od sledeće sezone našao među stativama kluba čije su prve zvezde Nejmar i Mbape.

foto: Profimedia

Predragu Rajkoviću odlično ide i na privatnom planu. Njegova supruga Ana je trudna i nosi sina, tako da će mali Relja uskoro dobiti brata.

Rems je za čak četiri puta veću cenu od one za koju ga je kupio od izraelskog Makabija, spreman da proda Predraga Rajkovića. Interesanara ima, jer pored PSŽ čuvara mreže srpske fudbalske reprezentacije žele Ajaks, Sevilja, Porto i Milan. Inače, Rajković ima ugovor sa Remsom do juna 2023. godine.

Da je Rems ozbiljan u svojim namerama govore i natpisi iz francuskih medija, gde su čelnici tog kluba već našli zamenu za Predraga Rajkovića. Navodno, već su dogovorili dolazak Režija Gartnea iz Amijena.

Kurir sport/A.R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track