Humanitarni tiket u podne: Mirko Bunjevčević tipuje za lečenje Sofije Markuljević

Vreme čitanja: 3min | pet. 29.05.20. | 11:07

Selektor Srbije M15 očekuje plemeniti dobitak od odličnih 185.000 dinara

Evo nas u još jednom "Humanitarnom tiketu u podne". Današnji dobrotvorni kladilac je fudbalski trener Mirko Bunjevčević. Jedan od srpskih selektora takođe će na raspolaganju imati 10.000 dinara za sastavljenje plemenitog tiketa. Potencijalni dobitak od 185.000 dinara usmeriće za lečenje Sofije Markuljević koja boluje od spinalne mišićne atrofije.

Svi koji su u mogućnosti mogu da pomognu Sofiji da ode na lečenje u inostranstvo mogu to samoincijativno i učiniti. Neki načini su slanje SMS-a, ili uplata na dinarski računUpišimo 797 i pošaljimo SMS na 3030. Uplate na dinarski račun: 160-6000000043054-91.

Izabrane vesti

Naš gost koji je omladinsku karijeru gradio u Hajduku, Dinamu, Grafičaru i Radničkom NB u humanitarno tipovanje krenuo je iz Belorusije, TORPEDO – SMOLEVIČI. Domaći su pozitivan niz od šest mečeva prekinuli porazom od 3:1. Nakon tri poraza gosti su u poslednjoj utakmici uzeli bod jer su igrali bez golova. Međusobna statistika na strani je Torpeda, 5:0:0, sa najubedljivijim trijumfom od 4:0. Gosti su dali samo dva gola rivalu.

“Idemo sa brojem golova od dva do pet”.

Senioski staž Bunjevčević je upisao u Radu, Kopru, Muri, Kuli, Čukaričkom, Zemunu, Crvenoj zvezdi, Ukrajini, Azerbejžanu, Brodarcu, a sad nas uz pomoć dobrotvornog listića vodi u Cvajtu i Bendesligu. Prvo, DARMŠTAT – GROJTER. Rivale deli pet bodova. Domaći su posle uvodnog poraza izborili dva trijumfa, 4:0, 3:1. Grojter je uzeo bod pa izgubio sa 2:0, ali je u poslednja dva međusobna duela slavio. Istorija je na strani Grojter – a, 2:3:4, poslednja pobeda od 3:1 je najubedljivija.

“Mozzart šansa, biće nerešeno na kraju meča ili na poluvremenu”.

Najbolje inostrane stranice selektor selekcije M15 ispisao je u Ukrajini i Azerbejdžanu, a sada se usmerava na meč FRAJBURG – LEVERKUZEN. Bajer ima najubedljiviju pobedu nad rivalom od 5:0 i bolji skor, 9:13:20. Bodovni suficit Bajera je 15 poena, ali je nakon dve pobede izgubio sa 4:1. Frajburg iz poslednja tri meča ima poraz i dva nerešena ishoda. U poslednjem je bilo 3:3, a rezultatom 1:1 završen je poslednji okršaj večerašnjih rivala.

“Od tri do pet golova”.

Trenersko iskusvo Bunjevčević je sticao u radu sa mlađim selekcijama Crvene zvezde, a humanitarno – kladilačko znanje pokušaće da usavrši u Poljskoj, POGON ŠĆEĆIN – ZAGLEBLJE. Dva tima imaju identičan skor, 7:10:7, a gosti imaju najubedljiviju pobedu od 6:2. Pogon ima osam bodova više od rivala. Poslednje utakmice, u martu ove godine, klubovi su okončali nerešenim ishodima, Pogon je igrao bez golova, a gosti su odigrali 4:4.

“Očekujem tri i više golova”.

Mozzartov plemeniti kladilac simbolično zaključuje u Salcburgu, mestu rođenja velikog umetnika, SALCBURG – LUSTENAU. Domaći imaju bolji skor, 5:2:4, uz poslednje tri pobede. Gosti su poslednj odigranu utakmicu, još u martu, izgubili sa 3:2. Domaći su prijateljski duel pre sedam dana okončali sa 1:1. Do finala austrijskog kupa protivnici su stigli nakon minimalnih pobeda u polufinalnim duelima.

“Od dva do tri gola”, konstatuje Bunjevčević koga upoznajemo sa kompanijskim dobrotvornim radom. 

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 82 košarkaška terena. Poslednje je otvoreno u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića. Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS-a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama i penzionerima, po 100.000 evra.

Ukupna donirana suma u "Humanitarnom tiketu u podne", kompanije MOZZART, sada iznosi 15.409.689 dinara. Predrag Jeremić postao je 52. plemeniti kladilac sa dobitkom od preko 100.000 dinara. Ukupno 207. po redu. MOZZART-ov 843. učesnik "Humanitarnog tiketa u podne", proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Mirka Bunjevčevića dobitak će biti doniran i za Udruženje roditelja i prijatelja dece sa poteškoćama u razvoju “Vedar osmeh”, Bileća. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara