Dejan Todorović (©Shutterstock)
Dejan Todorović (©Shutterstock)

Todorović opet menja sredinu, četvrti klub za dve godine

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.05.20. | 12:26

Srpski reprezentativac ostaje u ACB ligi, ali ne u Andori

Nova sezona – novi klub za Dejana Todorovića. Srpski reprezentativac još jednom će promeniti sredinu, ali ne i takmičenje u kojem nastupa. Iz Španije stižu informacije da će Todorović postati novi igrač Tenerifa!

On će biti i prvo pojačanje tog kluba za novu sezonu, tvrdi novinar Ignasio Oheda. Todoroviću će to biti četvrti tim za koji će igrati u poslednje dve godine. Naime, na leto 2018. napustio je Bilbao i preselio se u Mursiju gde je nastupao tokom takmičarske 2018/19, koju je praktično celu propustio zbog kidanja prednjih ukrštenih ligamenata na pripremnoj utakmici protiv Huventuda. Vratio se tek u finišu sezone i odigrao dva meča.

Izabrane vesti

Srpski košarkaši koji (bi mogli da) menjaju klub na leto 

Prošle godine prešao je u Andoru gde je potpisao jednogodišnji ugovor i bio među boljim igračima uz prosek od 8,7 poena, 3,1 skok i 1,4 asistencije u ACB ligi. Dugo se povezivao sa Partizanom i čak pominjalo da bi mogao ovog leta da napravi taj odlučujući korak ka Humskoj 1, ali od toga ipak neće biti ništa.

Todorović je dosad u karijeri od ACB klubova prošao kroz Unikahu, Bilbao, Mursiju i Andoru. Tenerife su najprijatnije iznenađenje ovogodišnjeg izdanja ACB lige. Do prekida takmičenja klub s egzotičnog ostrva bio je na četvrtom mestu sa skorom 14-8.



tagovi

Dejan TodorovićTenerifeACB liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara