KAKO JE PALA TIJANA AJFON NA KOKAINSKOJ ŽURCI SA ORGIJAMA Policija ih danima pratila, a onda im je stigla DOJAVA! FOTO
Foto: Avaz, Youtube/BN TV

u akciji uhapšeno 35 osoba

KAKO JE PALA TIJANA AJFON NA KOKAINSKOJ ŽURCI SA ORGIJAMA Policija ih danima pratila, a onda im je stigla DOJAVA! FOTO

Crna Hronika -

Beogradska starleta Tijana Maksimović, poznata kao Tijana Ajfon, i još četiri osobe osumnjičene su da su u Suvom Polju kraj Bijeljine organizovali veliku kokainsku žurku sa orgijama.

Policija je juče sprovela veliku akciju u Bijeljini u kojoj je uhapšeno 36 osoba, među kojima je i Maksimovićeva, a sumnjiče se za brojna krivična dela.

Sumnja se da je Tijana bila zadužena da vrbuje devojke Izvor uključen u ovu istragu otkrio je da razbijanja ove grupe nije bilo slučajno, nego se radilo o veoma dobro organizovanoj akciji koju je izvela Uprava za organizovani i teški kriminalitet MUP RS u saradnji sa PU Bijeljina. Prema njegovim rečima Tijana Ajfon je bila jedan od organizatora orgijanja i njena uloga je između ostalog bila da vrbuje devojke za međunarodnu prostituciju.

foto: Printscreen/BN Tv

- Inspektori su došli do saznanja da pojedinci iz BiH organizuju kokainske žurke i orgije i zbog toga je pokrenuta akcija i oni su praćeni duži vremenski period. Zatim su oni dobili informaciju da će se orgijanje održati u sredu uveče u iznajmljenoj vikendici kod Bijeljine. Tijana i devojke su čamcima prešle preko reke Drine, a ostali “gosti” su svojim skupocenim limuzinama došli u vikendicu – kaže izvor.

Na stolu našli drogu, na podu oružje Međutim, u njihovim namerama omela ih je policija, koja je opkolila vikendicu i upala unutra, i zatekla čak 35 osoba i to devet devojaka i 26 muškaraca.

1 / 5 Foto: Printscreen/BN Tv

- Neki od njih su zatečeni u krevetima, droga i alkohol su bili po stolovima, a na podu vikendice nađeno je nekoliko odbačenih pištolja, ali i kartice od kazina sa kojih su konzumirali kokain.

(Kurir.rs/Srpskainfo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track