Jet set

S Tijanom Ajfon uhapšena i poznata manekenka

S Tijanom Ajfon uhapšena i poznata manekenka
Foto: Instagram | S Tijanom Ajfon uhapšena i poznata manekenka

Mediji bruje o hapšenju starlete Tijane Maksimović poznate javnosti kao Tijana Ajfon. Starleta Tijana Maksimović, poznata pod nadimkom Tijana Ajfon uhapšena je kod Bijeljini sa još tri djevojke, među kojima je i manekenka Sofija Gačić.

Starleta Tijana Ajfon, uhapšena je kod Bijeljine kada je pokušala ilegalno da pređe granicu preko rijeke Drine i to u čamcu sa još tri djevojke koje je vodila na žurku.

Zajedno s poznatom srpskom starletom, Tijanom Ajfon, privedene su, pod sumnjom da su učestvovale u prostituciji i tri državljanke Srbije.

Uhapšene su S. Petrović (32), iz Čačka, sa prebavilaštem u Beograd, J. Denić (27), iz Niša, sa prebivalištem u Beogradu (opština Mladenovac i S. Gačić (27) iz Novog Sada, sa prebivalištem u Beogradu.

Instagram
Instagram

Gačićeva i Tijana su dobre drugarice i često putuju zajedno.

Žandarmerija i kriminalistička policija Republike Srpske u saradnji s kolegama iz Srbije i Slovenije izveli su opsežnu akciju u kojoj je uhapšeno 36 lica kod kojih je pronađena veća količina narkotika i oružja. Policija je u vikendici i automobilima pronašla i oduzela 14 paketića kokaina ukupne mase oko 46 grama, devet komada medicinskih droga, devet pištolja, jedan gasni pištolj, tri pancira i više od 20.000 KM (10.000 evra) u raznim valutama.

(Kurir.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije