Maltretirali osoblje, stjuardesu izgrebali po vratu, pušili u avionu: Skandal crnogorskih pomoraca tokom leta od Bridžtauna do Podgorice, 15 uhapšenih (FOTO)

M. SEKULOVIĆ

29. 05. 2020. u 08:21

Nečuvena bruka crnogorskih pomoraca koji su posle zatočeništva od oko 75 dana na brodovima kompanije ''Royal Caribien'' u četvrtak oko 20 sati poleteli sa aerodroma u Bridžtaunu ka Podgorici

Малтретирали особље, стјуардесу изгребали по врату, пушили у авиону: Скандал црногорских помораца током лета од Бриџтауна до Подгорице, 15 ухапшених (ФОТО)

Avion na pisti aerodroma u Podgorici Foto M. Sekulović

Nečuvena bruka crnogorskih pomoraca koji su posle zatočeništva od oko 75 dana na brodovima kompanije ''Royal Caribien'' u četvrtak oko 20 sati poleteli sa aerodroma u Bridžtaunu ka Podgorici, u koju su doleteli jutros posle sedam sati.

Zbog maltretiranja posade aviona, pušenja i drugih ''cirkusa'' koje su priređivali tokom leta ka domovivini, odmah posle sletanja na aerodrom u Podgorici, njih oko 15 uhapšeno je u avionu!

-Ušla je policija. Stjuardesa koja je bila izgrebana po vratu, vodila je policajca od sedišta do sedišta i pokazivala na ljude sa kojima je imala problema tokom leta. Nažalost, radilo se o državljanima Crne Gore, ispričao je za Novosti jedan pomorac koji posle ''ropstva'' zbog korone, ni sat vremena od sletanja nije mogao da zbog hapšenja izađe iz aviona.

-Svi su mirno izašli, kaže ovaj čovek za Novosti, objašnjavajući da je u avionu u kome su bila 143 pomorca iz Crne Gore i njih 177 iz Srbje, Albanije, Bih i Hravtske, bilo dosta nepristojnog ponašanja.

-Pušilo se u toaletu, palili su se senzori, posada je upozoravala kolege...Malo-malo pa su nastajale prepirke. U jednom trenutku nastala je gužva u avionu. Ne znam šta se tačno desilo, kaže pomorac kome se ovaj ukrcaj na brod pretovorio u pravu noćnu moru.

-Posebno povratak, koji je bio ''šlag'' na tortu...











Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Marija

29.05.2020. 18:36

@Branislav - Otadjbinu.. Jesi isao u skolu, politicaru? Idi sadi paradajz i mani se komentarisanja, dok ne naucis pravopis.