Dimitris Janakopulos i Đordi Bertomeu (©paobc.gr)
Dimitris Janakopulos i Đordi Bertomeu (©paobc.gr)

Janakopulos uzvratio Đordiju: Mafijaši nas je*u svake nedelje!

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.05.20. | 14:40

“Ne osećamo nimalo poštovanja“, ljutito je poručio vlasnik Panatinaikosa

Nije mnogo trebalo Dimitrisu Janakopulosu da odgovori na pretnje Đordija Bertomeua da će “Evroliga pronaći zamenu ako Panatinaikos odluči da izađe iz takmičenja“. Vlasnik Panatinaikosa je vrlo ljutito i oštro odgovorio prvom čoveku Evrolige, čak vodeću strukturu elitnog takmičenja oslovio sa “mafijaši“, što je izazvalo burnu reakciju na Starom kontinentu!

Janakopulos se oglasio putem društvenih mreža i bez dlake na jeziku poručio da Panatinaikos kao jedan od najvećih klubova Evrope ne oseća nikakvo poštovanje...

Izabrane vesti

“Dakle, ne postoji bolji scenario nego da vas mafijaši je.u svake nedelje. Tretiraju vas bez trunke poštovanja usvim aspektima i saopštenjima. Ucenjuju nas da se povinujemo diktatorskim odlukama... Finansijske obaveze nisu izmirene na vreme i niko vam ne kaže šta će se desiti u budućnosti sa isplatama“, napisao je Janakopulos u ljutitom maniru i dodao:

“S obzirom da mi donosimo daleko najveći prihod, moram da se ne saglasim sa svim“.

Tu se Janakopulos nije zaustavio, pa je postavio važno pitanje finansijskog poslovanja Evrolige.

“Kako je moguće da liga stara 20 godina, sa svim najvećim klubovima nije sposobna da se finansijski takmiči sa novim takmičenjem koji nema velika imena“, pita se Janakopulos, direktno misleći na Evroligu i FIBA Ligu šampiona. 

Podsetimo, čarke između Panatinaikosa i Evrolige, odnosno Janakopulosa i Bertomeua traju godinama i nije prvi put da je vlasnik Zelenih pretio istupanjem iz takmičenja, s tim što je posle najsvežije izglasane odluke o prekidu sezone ta priča opet postala aktuelna. Štaviše, Janakopulos je za 3. jun zakazao konferenciju za novinare na kojoj će obelodaniti da li će zaista povući potencijalno revolucionarni potez i izabrati transfer u FIBA Ligu šampiona, koja nedeljama unazad vrbuje klubove da napuste Evroliginu porodicu i priključe se krovnoj košarkaškoj organizaciji.

Objave sa društvenih mreža (instagram/©dpg7000)

Gde ima dima, ima i vatre...



tagovi

Dimitris JanakopulosĐordi Bertomeu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara