Nenad Lalatović produžio ugovor sa Vošom, ostaje do leta sledeće godine

Šef stručnog štaba Vojvodine Nenad Lalatović produžio je ugovor sa klubom do juna 2021. godine.
Lalatoviću je Vojvodina u ovoj sezoni već postala klub koji je vodio na najviše zvaničnih mečeva u trenerskoj karijeri, ukoliko se uračuna njegov prethodnih angažman tokom sezone 2015/16.
 
Veza između Lalatovića i crveno-belog dresa sada je na neko vreme zapečaćena novim ugovorom, a predsednik Vojvodine Vojislav Gajić kaže da produženje saradnje Lalatoviću ni u jednom momentu nije dolazilo u pitanje. 
 
"Klub je zadovoljan načinom njegovog rada, o čemu najbolje svedoče rezultati, tako da je saradnja produžena na obostrano zadovoljstvo... Krećemo u napad na zvanje vicešampiona i plasman u finale Kupa, za šta mislim da je realno ostvarivo, uzimajući u obzir kvalitet rada na čelu sa Nenadom Lalatovićem. Sledeće sezone, ići ćemo u pohod na trofeje i to je ono što želim da poručim svim našim vernim navijačima", poručio je Gajić.
 
Voša u petak, 29. maja igra na "Karađorđu" protiv Čukaričkog, čime će nastaviti takmičenje u domaćem šampionatu posle gotovo dva i po meseca.
  • Jeeeeeeeee!!!

    29.05.2020 19:13
    Bićemo VIC(e)šampioni!
    Lale majstore, vodi nas na fritule! Novi ugovor je pao, pa možeš i nas da častiš, k'o Čuku, je l'.
  • Meda

    29.05.2020 01:10
    Meda
    Nenad je najbolji trener u Srbiji to se da ocekivati
  • Mare

    28.05.2020 16:41
    Govno
    Zbog ovoga vise necu da navijam za SNS Vojvodinu....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Sport

Bandović: Pobedili smo na karakter

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović rekao je da je ekipa uprkos zgusnutom rasporedu i kadrovskim problemima pokazala karakter u pobedi nad TSC od 3:2 u 30. kolu Super lige Srbije.

Vojvodina pobedom promovisala titulu

Košarkaši Vojvodine su u 30. kolu Košarkaške lige Srbije u Kraljevu sa 99:91 savladali tim Sloge i tako pobedom, 26-om iz 30 ligaških susreta, obeležili osvajanje prvog mesta.

Rekordna pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine su u 29, pretposlednjem, kolu Košarkaške lige Srbije, nakon uverljive igre u tri četvrtine utakmice, savladali zemunsku Mladost sa 97:57.