Magazin

Srpska rijaliti zvezda uhapšena u čamcu na Drini, sa 3 devojke koje je vodila na žurku

Kako saznaje portal Nova, srpska starleta i rijaliti zvezda Tijana Maksimović, umetničkog imena Tijana Ajfon, uhapšena je sinoć u okolini Bijeljine u Bosni i Hercegovini.

Naime, ona je pokušala da ilegalno pređe granicu preko reke Drine u čamcu, sa još tri devojke koje je vodila na žurku.

Ona je privedena zbog sumnje za podvođenje i organizovanu prostituciju.

– Po naredbi Osnovnog suda u Bijeljini pretresena je vikendica u mestu Suvo polje kod Bijeljine s ciljem sprečavanja krivičnih dela iz oblasti zloupotrebe droge, oružja i prostitucije. Tom prilikom u vikendici je zatečeno 35 kriminogenih osoba, od čega 26 muškaraca i devet žena – saopšteno je iz PU Bijeljina, a prenose Novosti.

U policiji navode da je tokom pretresa vikendice, te vozila koje osumnjičeni koriste pronađeno 14 paketića kokaina ukupne mase oko 46 grama, devet komada medicinskih droga, devet pištolja različitog kalibra, gasni pištolj, tri pancira, te preko 20.000 maraka u raznim valutama.

– U akciji je uhapšeno 16 osoba, pripadnika organizovane međunarodne kriminalne grupe i to A.G., P.S., Ž.S., R.S., R.D., S.S., S.P., D.P., Z.Ć., V.K., S.M., M.T., E.H., Ž.V. svi državljani Bosne i Hercegovine, državljanin Slovenije A. B. i državljanka Srbije T. M. – navodi se u saopštenju.

Uhapšeni se nalazi na kriminalističkoj obradi, a u toku su konsultacije sa nadležnim tužilaštvom u cilju procesuiranja osumnjičenih za krivična dela neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga, omogućavanje uživanja opojnih droga, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, te krivičnog dela navođenje na prostituciju.

Sprega države i kriminala: Ko štiti klijente elitnih prostituki?

Čitajte Luftiku na Google vestima

Redakcija

komentar

Klikni da objaviš komentar

249 Shares
249 Shares
Share via
Copy link