Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

Evgenij Iljukin pronašao formu, Georgij Vahnin ne gubi više od jednom dnevno

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.05.20. | 10:29

Nastavlja se stonoteniska Liga Pro u Rusiji

Fudbal nam se vratio, ali je stoni tenis ostao sa nama. Rusi ne prekidaju svoju Ligu Pro, već se može reći da nastavljaju još jačim intenzitetom, pa će samo tokom današnjeg dana odigrati preko stotinu mečeva, koji traju od ranog jutra, pa sve do kasno u noć, što vam daje mogućnost da u svakom trenutku odaberete svog favorita i uživate.

Mi ćemo danas pažnju posvetiti dvojici igrača koji se nalaze u izuzetno dobroj formi i koji bi vrlo lako mogli da završe na vašim tiketima. Za početak se tu nalazi Evgenij Iljukin, koji je jučerašnji dan završio sa odličnim nizom od četiri pobede, a sveukupno je na poslednjih 16 duela upisao samo dva neuspeha. Juče je u večernjem terminu imao priliku da dva puta igra protiv Sergeja Ogaja, te protiv Vladimira Nemaškala i Denisa Molodcova.

Izabrane vesti

Što se današnjih mečeva tiče, ponovo će igrati u večernjem terminu, a protivnici će mu biti gotovo identični. Prvo će za sto zajedno sa Ogajom, koji je takođe u sasvim solidnom nizu rezultata. Sat kasnije, pred Iljukina će stati Molodcov, koji će biti željan revanša, a za kraj programa zakazan je duel sa Denisom Sajanovim, jedinim igračem sa kojim Iljukin nije igrao u jučerašnjem programu. Gledajući njegovu formu, čini se da Evgenij neće imati problema da upiše trijumf.

Ako je forma Iljukina impresivna, šta tek reći za Georgija Vahnina, koji je možda u najboljoj seriji rezultata od svih igrača u Ligi Pro. Ovaj stonoteniser gotovo da ne gubi više od jednog duela dnevno, pošto ima samo šest poraza na 48 mečeva, što je izuzetno impresivan rezultat. Da sve bude zanimljivije, izgleda da su samo Evgenij Kričkov i Andrej Ovčinikov pronašli recept za njega, jer su slavili po dva puta protiv Vahnina.

A eto, danas neće uspeti da izbegne dvojicu pomenutih igrača. Tačnije, program će otvoriti protiv Kričkova i želeće da izbegne novi neuspeh. Potom mu sledi utoliko lakši duel sa Igorom Matejevim, kojeg je savladao svaki put na 14 odigranih mečeva, dok će mu protivnik na zatvaranju programa biti Artjom Aruiunjan. Iljukin je samo jednom na deset duela izgubio od pomenutog rivala.

Naravno, pored ovih duela biće na stotine drugih, pa vi svoju pažnju ne morate isključivo da umserite ka Iljukinu ili Vahninu. Celokupnu ponudu možete pronaći na sajtu kladionice Mozzart, gde vas pored Lige Pro očekuju deli iz kineske lige, ruskih Masters turnira, Setka kupa i TT Kupa u Ukrajini, te češke TT Star serije.


tagovi

stoni tenis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara