Krivična prijava protiv 81-ogodišnje Beograđanke zbog trgovine drogom

Beogradska policija uhapsila je tri osumnjičena za trgovinu drogom, a protiv 81-godišnje žene će podneti krivičnu prijavu za isto delo.
Krivična prijava protiv 81-ogodišnje Beograđanke zbog trgovine drogom
Foto: Pixabay
U stanu kod S. R. (23) policija je pronašla 30 grama kokaina i elektronsku vagicu za precizno merenje. Kod M. J. (31), koji je boravio u stanu 81-godišnje žene, policija je zaplenila 30 grama heroina i 3.500 evra. 
 
Uhapšeni D. Ž. (47) se sumnjiči i za nelegalno posedovanje oružja. Naime, policija je u stanu i drugim prostorijama koje on koristi pronašla 110 grama marihuane, tri pištolja, revolver, pušku i 61 komad municije.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
  • Barka

    28.05.2020 12:30
    1312
    Lepo kaze stara izreka Always Carry A Bible. Kad drzava uzgaja marihuanu u Jovanjici onda je to biznis... Kad drzava pusti marihuanu na ulice to je i dalje biznis... a kad uhvate klinca sa dzointom to je onda kriminal... Bednici.
  • El Chapo

    28.05.2020 12:22
    hrabri ste nad staricom ali niste bas toliko hrabri kad ugledate parkiran mafijaski dzip .
  • Mislim

    28.05.2020 10:48
    stvarno
    Pa kako vas nije sramota, staricu zloupotrebili, jer su u njenoj kući imali neznatnu količinu narkotika. Sram da vas bude tužilaštvo.
    Upadnite u kuće starleta, PINKOVIH zvezda i zvezdica, pevaljki, pevača...…...naćićete tonu kokaina.
    Sramota da vas je, bagro jedna.
    Idite na farmu ili zadrugu pretresite ih samo će ispadati šta god poželite.
    Pretresite političare i tamo će poispadati sve i svašta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija