Grci pišu: Aris poslao Zvezdi 1.200.000 evra za Garsiju

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.05.20. | 22:36

Čeka se poništenje odluke o zabrani transfera

Neće to na Marakani javno reći – makar ne još – ali čini se da je došlo vreme da se rastanu Mateo Garsija i Crvena zvezda. Iako je postigao gol u Bernu protiv Jang Bojsa, zatim se istakao u superligaškom derbiju sa Vojvodinom, omaleni Argentinac nije ispunio očekivanja u Beogradu. Očekivalo se više od igrača plaćenog skoro dva miliona evra, posebno na evropskoj sceni.

Izabrane vesti

Promocija Željka Gavrića ostavila je Matea Garsiju van prve postave novog trenera Dejana Stankovića. Međutim, sudeći prema poslednjim informacijama iz Grčke, Crvena zvezda je na dobrom putu da umanji štetu.

Mediji iz Soluna pišu da se Aris ponovo aktivirao da dovede Matea Garsiju, koji je u žuto-crnom dresu blistao na pozajmici iz Las Palmasa, pre nego što je došao u Beogradu. Ako je verovati Grcima Aris je poslao ponudu Crvenoj zvezdi tešku 1,2 miliona evra. Uz jedan mali problem.

Zbog nagomilanih dugova prema igračima, menadžerima i drugim klubovima, Aris je kažnjen zabranom dovođenja igrača u ovom prelaznom roku. Međutim, Solunjani se nadaju da će uskoro ta odluka biti poništena, te da će moći dda se pojačaju za narednu sezonu. Mada, daleko od toga da je situacija na stadionu „Kleanitis Vikelidis“ idealna. Duguje se na sve strane.

Nema sumnje da bi Crvena zvezda pristala na obeštećenje od preko miliona evra. Bez obzira na finansijski gubitak. Aregentinac je izgubio mesto kod Dejana Stankovića, a oko Marakane se sve češće može čuti da mladi stručnjak želi da u letnjem prelaznom roku tim pojača kvalitetnim krilom. Jasan nagoveštaj da pored Bena, Gavrića i potencijalnog novajlijE, Garsija neće imati značajnu minutažu.

Nije prvi put da se Crvena zvezda i Aris povezuju u ovom prelaznom roku. Grci su pisali da su crveno-beli zainteresovani za štopera Solunjana Lindija Rouza. Zvezda je nudila 700.000, Aris je tražio ravno milion. Kasnije je sve demantovao Mitar Mrkela, što ne znači da je Rouz van dometa crveno-belih. Čeka se samo prodaja Degeneka ili Milunovića.


tagovi

Aris

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara