OVAJ BROJ TELEFONA MORA IMATI SVAKI ZVEZDAŠ: Spremite 5.000 evra ako želite da se sećate Barija!
Foto: Nemanja Nikolić

neobičan oglas

OVAJ BROJ TELEFONA MORA IMATI SVAKI ZVEZDAŠ: Spremite 5.000 evra ako želite da se sećate Barija!

Fudbal -

Navijači Crvene zvezde posebno pamte datum 29. maj 1991. godine

Datum 29. maj 1991. godine ima posebno mestu srcu svih navijača Crvene zvezde. To je dan koji se među zvezdašima poštuje kao krsna slava.

Neobičan oglas pojavio se na sajtu "Kupujem-prodajem", koji je odmah privukao veliku pažnju navijača Crvene zvezde. Nepoznati oglašivač iz Novog Sada stavio je na prodaju broj 065-29-5-1991 i za njega traži, ni manje, ni više, negoo 5.000 evra!

foto: Pritnscreen

– Broj za koji se može reći da je jedinstven koji postoji u ponudi, broj koji će i za 5 i za 10 i za 50 godina da se pamti i sa ponosom izgovara! Dana 29. maja 1991. godine Crvena Zvezda je postala prvak Evrope i pobednik Kupa Evropskih Šampiona u fudbalu. Broj koji se nikad ne zaboravlja, kao i datum našeg najvećeg uspeha u klupskom fudbalu. Ovaj broj će se prodavati i prodati, a kupiće ga samo onaj ko zna njegovu pravu vrednost i ko ume da prepozna njegovu veličinu i suštinu, i naravno onaj ko ima novac! Cena je apsolutno fiksna pošto je ovaj broj od neprocenjive vrednosti i neverovatnog potencijala – napisao je prodavac u oglasu.

Kurir sport / A.R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track