Najnovije vesti
Premium
Čitajte novi "NIN" ODMAH! Putovanje bez povratka: Pogledi iz dijaspore ili zašto iz Srbije odlaze svi koji IMAJU GDE DA ODU

Čitajte novi "NIN" ODMAH! Putovanje bez povratka: Pogledi iz dijaspore ili zašto iz Srbije odlaze svi koji IMAJU GDE DA ODU

"Da bi pandemija, koja je i dalje u toku, bili svedena na meru koja odgovara vlasti, potrebna je koreografija naprednjačkih medija uz pomoć koje neobjašnjivo postaje ozbiljna državna politika. Ali prava opasnost po zdravlje stanovnika počinje kad i struka postane učesnik u tom rijalitiju...", navodi se u tekstu "Kolektivno podrigivanje korone" koji već sad možete čitati u novom broju "NIN-a".

Slušaj vest
0:00/ 0:00
nin naslovna Foto: RAS Srbija
nin naslovna

Novi NIN naći će se tek sutra na kioscima u Srbiji, a vi ga možete čitati već sada putem naše online platforme štampana izdanja.

Najstariji politički nedeljnik na Balkanu u novom broju donosi pregršt aktuelnih, provokativnih i interesantnih priča. Naslovnu strana donosi intervju sa Miodragom Zecom koji kaže da je na političkom tržištu sva roba falš, a tu je i otvoreno pismo čuvenog svetskog lingviste Noama Čomskog srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću.

Novi broj NIN-a donosi i priču direktno iz Minhena "Putovanje bez povratka", večitu srpsku boljku o odlivu stanovništva. Pogled iz dijaspore ili zašto iz Srbije odlaze svi koji imaju gde da odu.

Pročitajte sve i o rastućoj nejednakosti, odnosno zašto je kriva politika, a ne ekonomija.

Strane o svetskoj politici donose tenzije između EU i Kine "Vuk u vučjoj koži", ali i kako je demokratija u Rusiji izgubila od pandemije.

Tu su i neizostavne kolumne glavnog urednika Miće Ćulibrka, lingviste Ivana Klajna, omiljenog Zorana Kesića i Njuzovaca, kao i uvek zanimljivog Dragana Jovanoviaća.

Čitaoci iz inostranstva imaju posebnu pogodnost da neograničeno čitaju najnovije štampano izdanje najpoznatijeg političkog nedeljnika NIN ali onlajn, u udobnosti svoje fotelje.

Opcija „Štampana izdanja“ na sajtu Blic.rs, nastala je u skladu sa ritmom i potrebama naših čitalaca u inostranstvu i omogućava vam da u okolnostima pandemije, ali i usred užurbanog načina života bezbedno pratite najnovije vesti, analize, savete, intervjue.

Pretplatom na štampana izdanja naše medijske kuće dobijate pristup arhivi do sada objavljenih izdanja, mogućnost otkazivanja pretplate u bilo kom trenutku, ekskluzivitet i bezbedno praćenje najnovijih vesti.

Opciji štampana izdanja možete pristupiti preko naslovne strane sajta ili putem linkova za inostrastvo.

Čitajte NIN.