');
Najnovije vesti
Blic Vesti Republika Srpska

Cvijanović: Očekujemo od koalicionih partnera da učestvuju u definisanim politikama

Potpredsednik SNSD Željka Cvijanović rekla je danas u Zvorniku da je ta partija apsolutno dobro pripremljena za predstojeće lokalne izbore i da sa svojom političkom snagom daje pečat razvoju svih opština i gradova u Republici Srpskoj, na čemu je radila i radiće i u narednom periodu uz podršku koalicionih partnera.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Željka Cvijanović Foto: Siniša Pašalić / RAS Srbija
Željka Cvijanović

Cvijanovićeva je rekla novinarima da je iza SNSD mnogo uspešno realizovanih projekata, piše Srna.

– Znamo da to naši građani cene – rekla je Cvijanovićeva nakon sastanka članova Izvršnog komiteta SNSD sa rukovodstvom lokalnih odbora ove stranke u Izbornoj jedinici sedam.

Cvijanovićeva je izjavila da će se SNSD, u smislu kampanje i komunikacije sa ljudima, prilagoditi i na neko novo vreme posle virusa ili na situaciju u slučaju njegovog eventualno novog talasa.

– U suštini, ostaćemo definitivno pobednička partija i očekujemo od koalicionih partnera da apsolutno učestvuju u definisanim koalicionim politikama – poručila je Cvijanovićeva, koja je predsednik Republike Srpske.

Sastanku su prisustvovali i predsednik SNSD Milorad Dodik, potpredsednik stranke Radovan Višković, član Predsjedništva SNSD Zoran Tegeltija i funkcioneri SNSD sa područja Zvornika.