Najnovije vesti
Vesti Društvo
Putevi Srbije: Završeni radovi na deonici Beranovac - Goč

Putevi Srbije: Završeni radovi na deonici Beranovac - Goč

Prema saopštenju Puteva Srbije na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, dok, prema informacijama Uprave granične policije na graničnom prelazu Horgoš na izlazu iz zemlje teretna vozila čekaju tri sata, na Kelebiji dva, a na prelazima Preeševo i Sremska Rača sat vremena.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
radovi na putu 01_RAS_foto vladimir zivojinovic Foto: V. Živojinović / RAS Srbija
radovi na putu 01_RAS_foto vladimir zivojinovic

U saopštenju Puteva Srbije navodi se i da su završeni radovi na deonici Beranovac-Goč u mestu Jovac završeni i da se saobraćaj sada odvija normalno.

Na gradskom delu autoputa u smeru od Beograda ka Šidu, na potezu od fabrike Ikarbus do skretanja za Institut za stočarstvo), 30. maja od 7.30 do 14.30 časova obavljaće se radovi na košenju trave, zbog čega će za saobraćaj biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom trakom.

Na autoputu kod petlje Smederevo do 30. juna odvijaće se radovi na rehabilitaciji mosta iznad železničke pruge na prilazu naplatne stanice Smederevo, a u zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena desna traka, dok će vozila saobraćati dvosmerno levom voznom saobraćajnom trakom iz pravca Beograd ka naplatnoj stanici Smederevo.

Na potezu Bašaid-Melenci biće i prekidu nekoliko dana radovi na mašinskom krpljenju udarnih rupa.