Nakon Gla1ve-a i Xyp9x odlazi na pauzu

Iako smo pre samo par nedelja gledali Astralis kako dominira na Road to Rio turniru, izgleda da nije sve tako savršeno. Pre samo nedelju dana saznali smo da je Astralis ostao bez svog kapitena, Gla1ve-a, koji je odlučio da uzme produženu pauzu jer se oseća premoreno zbog velikog broja turnira. Danas saznajemo da to nije jedina promena u ekipi Astralisa, pošto će i Xyp9x takođe biti van servere u narednom periodu.

Izvor: Predrag Ciganoviæ RUR

Sreda, 27.05.2020.

17:44

Nakon Gla1ve-a i Xyp9x odlazi na pauzu

Izvor: RUR Esports

Iako se nedeljama svi šale na račun danske ekipe što je napravila sastav od 7 igrača, stvari počinju da imaju smisla. Iako je pandemija korona virusa pomogla igračima da se odmore, CS:GO scena je veoma aktivna i mnogi profesionalci budu 11 meseci godišnje van svoje zemlje. To ume da bude naporno i nakon dugogodišnjih putovanja dvojica Danaca su odlučili da im je potrebna malo duža pauza.

Kako navode novinari sa HLTV-a, Astralis pokušava da dovede bivšeg kapitena NIP-a, Lekra, kao i da ubrza transfer Es3taga, koji bi trebao da pređe u Astralis po isteku ugovora, što će biti 1. jula. Nijedna od te dve opcije se još uvek nisu ostvarila zbog čega je trener ekipe Zonic morao da vežba sa ekipom poslednjih dana.

Ovo definitivno neće biti najlakši period za broj 1. ekipu na svetu, ali ne sumnjamo da će i ovo prebroditi. Ako je ikada dobra šansa za pauzu, to je definitivno sada, pošto se trenutno ne održavaju LAN turniri. U svakom slučaju, važno je brinuti se o svom zdravlju, te niko neće zameriti dvojici što im je potrebna pauza. Ova petorka je uspela da osvoji sve što se može osvojiti i ne sumnjamo da će ponovo dominirati na turnirima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: