DRAMA POZNATOG FUDBALERA! Cela porodica ima KORONU: Njegova supruga OČAJNA! Podrška stigla od JUVENTUSA! FOTO
Foto: Profimedia

užAS

DRAMA POZNATOG FUDBALERA! Cela porodica ima KORONU: Njegova supruga OČAJNA! Podrška stigla od JUVENTUSA! FOTO

Fudbal -

Pavel Pogrebnjak poznati ruski fudbaler proživljava teške dane.

Svakog dana stižu dobre vesti o menjem broju zaraženih od korona virusa, ali takve ne stižu i u dom Pogrebnjaka.

Za kratko vreme cela njegova porodica je završila u bolnici jer su pozitivni na koronavirus,

Pavel, njegova supruga, inače blogerka Marija Šatalova, kao i troje dece

Njegova supruga Marija poručila je kako se najverovatnije Pavel zarazio u avionu kada je leteo na pripreme sa svojim klubom.

Razbolela su se i deca, a fudbaler je pokazivao najblaže simptome. Ubrzo se njegova situacija zakomplikovala, te je sa dvostrukom upalom pluća završio u bolnici

Сегодня утром я поняла, что пресса в нашей стране работает если сказать круто, ничего не сказать. Журналисты узнали что у нас COVID-19 раньше, чем мы сами. Снимаю шляпу. Но первоисточником новостей обо мне все равно будет мой Инстаграм. Страшно? Очень. Сейчас постараюсь рассказать все по порядку! Итак. Муж поехал в Екатеринбург на сборы! Никаких симптомов. Ничего беды не предвещало! По прилету сдали анализы! Паша - ковид-положительный. Шок. Ночью поднялась температура до 38, приехали врачи отвезли на кт, диагноз: двухстороняя пневмония. Я была уверена, что он ее подцепил в самолете! Опять же мысли в голове: но ведь так быстро вирус не проявляется! В общем, решила сдать с детьми анализы. Позавчера первый день появилась температура у детей 37,3-37,5 Я вызвала врача сдать кровь. Анализы были готовы через несколько часов! Результаты плохие: кровь инфекционная! Дали направление на КТ (результат у старшего - пневмония). Вот как все развивалось, считаем первый день - вчера: 1. День: у старшего -37,3-37,5 першение в горле слабость, вызвали врача сдали кровь, результат получили практически сразу! Врач выписал направление на КТ (поехали в этот же день) итог: пневмония начальная стадия (левое легкое). У среднего: никаких симптомов, только температура подскочила до 38.5, аппетита нет! Температура сбивается легко парацетамолом! У младшего: температура 37,3, рвота, слабость - пневмонии нет, сдавал вместе со старшим! Обоняние есть, аппетит тоже У меня: нет ни температуры, ни кашля, с обонянием все в порядке! Болею без симптомов! У мужа: началась подниматься температура, поехал на КТ: двухстороняя пневмония. Мы выходили на улицу, но ни с кем не контактировали. Где мы подцепили - не известно. Были на даче, но тоже - с паркинга на своей машине в масках - и обратно так же... В общем, мысли путаются пока. Но это вот то, что на данный момент могу рассказать. Дети болеют. Пневмония развивается очень быстро. Обоняние может и не пропасть!

A post shared by Maria Pogrebnyak-Shatalova (@mariapoga_) on

"Kompletan horor, ali mi smo se svi oporavili, Pavel je imao najslabije simptome. A onda se preko vikenda stanje pogoršalo, dobio je upalu pluća i sada je u teškoj situaciji", rekla je Šatalova.

Poruke podrške Pogrebnjaku stižu sa svih strana.

Navijači Urala kluba za koji trenutno Pogrebnjak nastupa su zabrinuti, ali i pristalice onih klubova za koje Pogrebnjak nije ni igrao, kao što je Juventus čiji je ruski fudbaler je veliki navijač.

Čak je pre dve godine propustio meč svog tima, Dinama iz Moskve, kako bi gledao derbi Juventus - Inter.

Žestoko je kažnjen tada, ali prigrabio simpatije navijača iz Italije.

"Ja lično ne osećam miris, telo mi je oslabilo, a grlo mi je natečeno da nisam u stanju da gutam. Čak ni vodu. Najstariji sin Artjom (13) užasno kašlje. Uz sve to i povraća. Da je suprug bolestan, otkrili su testovi obavljeni u klubu. Temperatura mu je preko noći narasla na 38, ali stanje mu je u potpunosti stabilno. Danas je treći dan otkako bolujemo, a za sada se najbolje drži Pavel Junior (11) budući da jedini nema povišenu temperaturu", rekla je supruga ruskog igrača.

Pogrebnjaku je u jednom momentu i život bio u opasnosti.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track