Oglasio se i agent, Sari trlja ruke, profitira i Barsa!

Autor: Milovan Longinov
sreda 27.05.2020.
16:47
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo nagoveštaj raspleta situacije?

EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Povezane vesti

Agent veziste Čelsija Žoržinja potvrdio je da postoji mogućnost danjegov klijent napusti London ovog leta.

Logično, prva asocijacija je Juventus, zbog Mauricija Sarija, koji je oko Žoržinja gradio tim u Napulju, a potom i tu jednu sezonu u Čelsiju.

"Ako me pitate da li Sari voli Žoržinja, odgovor je "da", jer svi znamo njihovu prošlost. Ne mogu da kažem više od toga. Znam da Žoržinjo ima ugovor još tri godine i da mu ide dobro u Čelsiju, ali ako stigne dovoljno atraktivna ponuda, ne isključujem mogućnost pregovora. Dva velika kluba su me kontaktirala, ali ne samo iz Italije",
rekao je Žoao Santos.

Ove reči su dodatno podgrejale glasine da bi Juventus mogao da dovede Žoržinja, koji je do sada slepo pratio Sarija u karijeri i nije se prevario.

To bi istovremeno bila dobra vest i za Barselonu, jer bi u tom slučaju Juventus "popustio" i lakše se odrekao Miralema Pjanića.

Što se njega tiče, odavno se zna da Artur ne želi u Juve, a da Italijani odbijaju druge igrače u trampi. Možda ih dolazak Žoržinja "omekša" u daljim pregovorima...

Bundesliga

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Wednesday, 27.05.2020
22:28

Ova Barselona kroz istoriju retko kog igraca da je posteno platila za novac koji je od nje trazen...Ili su to kukumavcenja i trazenja popusta,ili uzimanje igraca nakon sto igrac dobije instrukcije da minira postojeci klub ili igrac namerno ceka istek ugovora da bi ga Barsa uzela dzabe...Na drugoj strani,svaki njihov igrac vredi bogatstvo i za njih nema popusta...Krajnje jadno,platite bre igraca jednom posteno bez previjanja i kukanja ako ga vec toliko zelite.