"Masvidal već trenira, on je čovek od reči"

Horhe Masvidal, američki MMA borac, sprema se za svoju narednu borbu.

Izvor: SN

Utorak, 26.05.2020.

23:00

Photo by James Chance/Getty Images

Horhe Masvidal se bori pod nadimkom "Gejmbred", ali je poznat i pod nadimkom "Ulični Isus", pošto je u prošlosti učestvovao u uličnim tučama.

"Vlasnik" je najbržeg nokauta u istoriji UFC, kada je kolenom nokautirao Askrena posle pet sekundi, da bi potom pobedio Nejta Dijaza i "prigrlio" BMF pojas.

Već neko vreme se govori o njihovom revanšu ili o Masvidalovoj borbi za pojas, za koju je i sam rekao da nije preterano zainteresovan i da bi više voleo Nejta.

"Masvidal definitivno želi da se bori sa nekim. On je već u kampu, uredno trenira i spreman je za jul, a voleo bi da se bori i ranije. On je takav, kada nešto kaže to i uradi, zaista je čovek od reči. Trenutno ne želim da otkrivan previše, ali uskoro ćete sve saznati"
, rekao je Abraham Kava, Masvidalov menadžer u razgovoru za "MMA Junkie".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: