Kapiten hrvatske reprezentacije o Dušku Vujoševiću: Nenormalan fanatik, kontroliše igrače 24 časa dnevno (VIDEO)

Novosti online

27. 05. 2020. u 08:50

Voli da ima odnos otac-sin prema igračima. Specifičan lik, koji je nenormalno puno dao košarci i mnogo igrača proizveo, kaže Roko Leni Ukić

Капитен хрватске репрезентације о Душку Вујошевићу: Ненормалан фанатик, контролише играче 24 часа дневно (ВИДЕО)

Dugogodišnji kapiten hrvatske košarkaške reprezentacije Roko Leni Ukić gostovao je u podkastu “Inkubator”, gde je odgovarao na mnoga zanimljiva pitanja.

Ipak, najviše pažnje za naše medije je izazvala tema o Dušku Vujoševiću, koji je sinonim za košarkaške uspehe u regionu. Ukić je pričao o nekadašnjem treneru Partizana, odnosno njegovom odnosu prema radu i igračima.

"Pričao sam sa dosta srpskih igrača i čuo sam svakakve zanimljive priče što se tiče njegovog ličnog pristupa sportu. Kako voli da kotroliše igrače 24 sata dnevno, kako je nenormalan fanatik rada, zna nenormalno puno u smislu košarkaških detalja, ali isto tako da voli da ima odnos otac-sin prema igračima. Specifičan lik, koji je nenormalno puno dao košarci i mnogo igrača proizveo",istakao je Ukić.

Hrvatski plejmejker trenutno nastupa u Francuskoj u ekipi Antib Šarksa.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

nemca86

27.05.2020. 10:07

Dule da iskoristim priliku i zahvalim ti se na najlepsem detinjstvu! Hvala legendo i ziv bio!

Beograd

27.05.2020. 12:18

Kakav naslov???Nije baš rekao tako.Rekao je da ima prema igračima idnos otac sin,da je nenormalno mnogo dao košarci,da nenormalno mnogo zna o koparci,da je fanatik i da nadgkeda igrače 24 h.Tako da ovaj naslov priliči nekom lustu Alo,Blic,Kurir itditd a ne Vama