26. maj  2020. 20.32  | Izvor: Tanjug

Vulin: Jedini program dela opozicije oko Đilasa-mrzimo Vučića

LESKOVAC -

Predsednik Pokreta socijalista (PS) Aleksandar Vulin izjavio je danas da je strašno što je jedini program političara okupljenih oko Dragana Đilasa vređanje i mržnja prema Aleksandru Vučiću, njegovoj porodici i deci.

Vulin je u Leskovcu, u razgovoru sa članovima Srpske napredne stranke (SNS) i PS kazao da se te dve stranke bore za Srbiju u kojoj ničije dete neće morati da strahuje da li će ga tuđa mržnja povrediti.

“Zajedno sa SNS, PS se bori za Srbiju u kojoj shvatanje politike nije mržnja prema Aleksandru Vučiću. PS se bori za Srbiju u kojoj najprljavija kampanja, nije i najbolja kampanja. Dugo smo mi u politici, dugo pamtimo, ali ovoliko prljavštine, ovoliko mržnje nismo nikada mogli da vidimo”, rekao je Vulin, a navodi se u saopštenju PS.

On je dodao i to da je ponosan što je PS najlojalniji partner SNS-u i da se oni zajedno bore da u Srbiji nikada ne prevlada politika mržnje.

“PS, zajedno sa SNS se bori za jedno drugačije shvatanje politike. Borimo se za politiku u kojoj se raspravljate, sukobljavate idejama, rezultatima, programima...PS je ponosan što je pouzdan, lojalan, tvrdoglav partner SNS, što se zajedno borimo i što nikada nećemo dozvoliti da politika mržnje prevlada u Srbiji”, rekao je Vulin.

Funkcioner SNS i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović kazao je da se SNS i njihovi koalicioni partneri bore radom i rezultatima.

“Sa našim koalicionim partnerima, Aleksandrom Vulinom i njegovim saradnicima želimo da menjamo sadašnjost, da bi naša deca imala normalnu i bolju budućnost. Borimo se pre svega, ljubavlju i marljivim radom, velikom energijom i rezultatima rada”, naveo je Cvetanović.

On je poručio da su zahvaljujući predsedniku Vučiću realizovana brojna kapitalna ulaganja, investicije, izgrađeni su brojni objekti i infrastruktura, kao što je auto-put Koridor 10.

Cvetković je istakao da je najponosniji na fond za mlade talente u Leskovcu, na otvorene vrtiće, na sređene i obnovljene škole i na 16 novih igrališta za decu, ali da i pored toga, nisu zanemareni ni najstariji sugrađani.

Pozvao je građane Leskovca da izađu na izbore i podrže listu Aleksandar Vučić- Za našu decu.

Tagovi