Čović samouveren: Zvezda bi osvojila i ABA ligu i domaću ligu i ušla bi u Top 8

Novosti online

26. 05. 2020. u 19:20

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović govorio je o aktuelnoj situaciji u regionalnoj košarci kao i odluci Evrolige da poništi tekuću sezonu

Човић самоуверен: Звезда би освојила и АБА лигу и домаћу лигу и ушла би у Топ 8

Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović govorio je o aktuelnoj situaciji u regionalnoj košarci kao i odluci Evrolige da poništi tekuću sezonu.

Evroliga i Evrokup se neće nastaviti, sezona je otkazana i neće biti šampiona, a čeka se odluka šta će biti sa ABA ligom i KLS.

O svemu tome je govorio i Čović na gostovanju u RTS.

"Ako vi prepumpate očekivanja ljudima, a mi smo u javnosti očigledno skloni tim stvarima, onda možemo ući u zamku o pravdi i nepravdi. Košarka treba da bude cilj, a ne sredstvo i onda imamo licemerje da li je pravda ili nepravda. Ovo je realnost. U svetu i Evropi se dešava da profit stavljate ispred zdravlja. U svakom slučaju se plašim, a na kraju ćemo brojati šta će uraditi pandemija. Koronavirus je jako opasan. Uveren sam da bi Zvezda osvojila i ABA ligu i domaću ligu i da bismo ušli u Top 8 Evrolige", rekao je Nebojša Čović u emisiji "Oko". Crvena zvezda je pre završetka sezone bila na 14. mestu u Evroligi, dok je u ABA ligi bila na poziciji 3.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (14)

Zvezda i to CRVENA

26.05.2020. 21:45

Ćoki za top 8 nisam siguran a i samo bi nam oduzeo snagu za kraj Abe i KLS.. a za samu Abu i Kls sam ubeđen da bi odbranili.. i prema svim kladionicama smo bili favoriti bez obzira na trenutno treće mesto na tabeli.. i objektivno Zvezda je imala najjači sastav.. EL je uzimala danak i neke utakmice smo izgubili zbog umora i putovanja.. ko je realan shvatiće

Volim crno bele

26.05.2020. 22:48

@Zvezda i to CRVENA - Hahaha sva sreca pa se ovako zavrsi a inace bilo bi,kmeeee,kmeeee

Sneki

26.05.2020. 22:28

Bolje bi ti bilo da ćutiš, Zvezda je dva puta igrala Evroligu a da nije bila prva na tabeli. Da je kojim slučajem Partizan igrao Evroligu, i da se desilo to sa koronom, ne bi ovako govorio.

bgcaffe

27.05.2020. 10:33

Ja znam samo da ZVEZDA ima vise pobeda u EVROLIGI za par sezona, nrgo kk partizai za 30 ! E drzavo, koga si forsirala decenijama...tako i u fudbalu, drzava ih forsira 3 decenije, igrali 2 x ls za to vreme, a mi dve godine uzastopno ls. Da su nam dozvolili da budimo sampioni za svo to vreme, sada bi imali 3 predstavnika u EVROLIGI, i 2 u kvl z LS !!! Neka boli istina, mi baratamo samo cinjenicama i pravim podacima, a vi izmisljotinama, pritiscima itd.....Tako se ne pobedjuje Liverpul... ;)