Suat Serdar i Amin Arit (©AFP)
Suat Serdar i Amin Arit (©AFP)

Loše da gore ne može – koleno izbacilo iz stroja dvojicu ponajboljih Šalkeovih igrača

Vreme čitanja: 1min | uto. 26.05.20. | 16:38

Suat Serdar pokidao ligamente kolena i završio sezonu, Amin Arit lakše povređen, ali opet...

Devet utakmica bez pobede, u poslednja dva kola teški porazi uz gol razliku 0:7. Ali ako su Šalkeovi navijači i pomislili da gore ne može – prevarili su se. Upravo je objavljeno: Suat Serdar je pokidao medijalne ligamente kolena zbog čega neće igrati do kraja ove sezone.

Dobra vest je da nisu prednji ukršteni, ali opet će 23-godišnji vezista, sa sedam golova najbolji Šalkeov strelac ove sezone, morati na dužu pauzu.

Izabrane vesti

Serdar se povredio u 56. minutu sudara sa Augzburgom (0:3), ali se isprva mislilo da je fibula u pitanju. Danas je ipak stigla prava dijagnoza. Nije dobra. Serdar će pauzirati između tri i četiri meseca.

Da li je operacija neophodna odlučičemo do kraja nedelje“, nemoćno je slegao ramenima trener David Vagner.

Tek da podsetimo, samo koji dan ranije medijalni ligamenti kolena otišli su i Aminu Aritu, može biti dugom najvažnijem igraču kluba iz Gelzenkirhena. Istina, on ih nije pokidao, ali izvesno neće igrati sutra protiv Fortunde Dizeldorf, a verovatno ni za vikend protiv Verdera.

Dva naša najopasnija igrača, pogodilo bi svaki klub. Ali ne vredi nam da kukamo. Naš je posao da pronađemo rešenja“, kaže Vagner.



tagovi

Amin Ari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara