Mateo Garsija se već raduje prvoj tituli

Fudbaler Crvene zvezde Mateo Garsija srećan je što će svoju prvu titulu osvojiti sa crveno-belima, a očekuje da će osvojiti i duplu krunu. Već u prvoj utakmici nastavka Superlige Srbije na gostovanju protiv Rada na Banjici Zvezda ima šansu da pobedom osigura šampionsku titulu.

Mladi argentinski fudbaler Mateo Garsija uveren je da će Crvena zvezda već u prvom meču obezbediti šampionski pehar.

"Treniramo naporno i verujem da ćemo već u petak, u utakmici protiv Rada, i matematički osvojiti titulu. To će biti moja prva titula u crveno-belom dresu i moram priznati da sam mnogo srećan zbog toga", rekao je Garsija za klupski sajt.

Ekipa Dejana Stankovića ima visoke ambicije i u Kupu Srbije, a 23-godišnji krilni igrač veruje u osvajanje duple krune.

"Verujem da mi to možemo. Profesionalci smo, znamo šta se od nas traži i želimo da uspešno završimo sezonu. Rival u kupu nije lak, iako možda situacija na tabeli govori drugačije. Međutim, mi smo Crvena zvezda i u svakim meč ulazimo maksimalno fokusirani, jer je u svakoj utakmici imperativ je pobeda.", rekao je Garsija.

Krilni napadač crveno-belig je posebno istakao da će mu nedostajati publika na tribinama i jedinstvena atmosvera koju stvaraju navijači.

„Otkako sam došao, oduševljen sam zvezdašima. Prvi meč sam odigrao protiv Jang bojsa u plej-ofu za Ligu šampiona i već tada sam bio zapanjen koliko dobru atmosferu oni naprave. Takođe, bili su tu i kada nije išlo, pratili su nas kroz neke teške trenutke i svojom pesmom nam daju vetar u leđa. Biće teško bez njih, ali sa druge strane to će biti motiv više, zato što su zaslužili da budu ponosni na svoj klub i igrače."

Superliga Srbije nastavlja se, posle dvomesečnog prekida izazvanog pandemijom koronavirusa, utakmicama 27. kola, a Crvena zvezda će biti gost Rada na Banjici.

уторак, 16. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво