Deki izazvao sina da mu da gol na „Marakani“: Ima dobru „praćku“, ali mu teže ide da mi zatrese mrežu (VIDEO)

Novosti online

25. 05. 2020. u 21:50

Svaki put kad dođem na „Marakanu“ srećan sam. Uspeo sam to da prenesem i na njih - rekao je trener Crvene zvezde

Деки изазвао сина да му да гол на „Маракани“: Има добру „праћку“, али му теже иде да ми затресе мрежу (ВИДЕО)

Dejan i Aleksandar Stanković Foto: Screenshot

Otac protiv sina. Posle jednog od treninga je Dejan Stanković izazvao sina Aleksandra da mu na stadionu „Rajko Mitić“ postigne gol. Bio je trener Crvene zvezde u ulozi Milana Borjana, jedan od naslednika je uspeo i da ga savlada, pa je posle toga vladalo dobro raspoloženje.

- Izgleda kao da ima 18, ali ima 14. Jede dobro, ozbiljan je „potrošač“ – našalio se Stanković.

Priznao je da uživa da bude sa sinom na ovom terenu.

- Zamišljao sam i nadao sam se ovome. Svaki put kad dođem na „Marakanu“ srećan sam. Uspeo sam to da prenesem i na njih .Ne mogu da kažem na svu sreću, jer nisam imao probleme da ih naviknem na crveno-belu boju. Ozbiljni su „cigani“, posebno on koji voli da bude tu, sa igračima. Izađe na teren da proba da mi da gol, mada mu to malo teže ide. Imamo ozbiljan kadar što se tiče navijanja.

Pohvalio je Aleksandra.

- Igra lepo, zabavlja se. Ima lepu poziciju u Interu, koristi šut. Malo mu je ostalo od mene i od Mileta Aćimovića, genski. Ima dobru „praćku“, što bi rekli. Treba još dosta pasulja da jede, na dobrom je putu.

Naglasio je da mu ovakvi trenuci mnogo znače.

- Ovo je najlepši deo. Familija je ostala u Milanu, ja sam ovde. Znate da ovde imamo ozbiljnu misiju, put, oni dolaze koliko mogu. Korona nas je malo poremetila. Bitno je samo da Zvezda pobeđuje – jasan je Deki.

Aleksandar je pokazao da ima dosta potencijala.

- Lep je osećaj biti na ovom terenu. Jeste malo teže tati dati gol, mada sam par puta uspeo. Igram na poziciji zadnjeg veznog – kazao je on.

U momentu kada su ga pitali da li bi voleo da zaigra na „Marakani“ u dresu Zvezde jednog dana, Dejan je podigao loptu kako bi sakrio svoju reakciju.

- Za sada sam u interu. Videćemo šta će biti za koju godinu. Naravno da bih voleo ovde da igram – zaključio je Aleksandar.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Ivan

26.05.2020. 07:54

To je ta Srbija gde deca glumaca postaju glumci, deca lekara su lekari, deca fudbalera su fudbaleri, deca politicara su politicari , deca pevaca su pevaci iako nisu talentovani za sve ovo. Unistavaju se talentovana deca koja nemaju poznate roditelje da deca poznatih bila zaposljena ili postavljena na ta mesta iako su ispod proseka. Dok se ovo ne promeni mi nikada necemo napredovati sa poslednjeg mesta po korupciji u Evropi.