Izvor: B92

U hrvatskim medijima nedavno se pojavila informacija kako se zbog novonastale tržišne situacije sobe u Dubrovniku iznajmljuju i po 20 evra.

Dubrovački dnevnik pregledao je stranicu Booking.com i nisu uspeli da nađu sobe od 20 evra za noć, ali su cene ipak nešto niže.

Tako se soba za dvoje s kupatilom kod Domina u Gradu iznajmljuje za 340 kuna (49 evra) po noćenju za kraj juna. Takođe, slične dvokrevetne sobe s kupatilom se u Antuninskoj ulici u Gradu iznajmljuju za oko 400 kuna (52,7 evra). U Palmotićevoj ulici moguće je takođe naći dvokrevetnu sobu s kupatilom za 396 kuna (52,1 evro), i to za kraj juna što je srce sezone.

U Gružu, Šipčinama i Lapadu moguće je naći sobe i apartmane za svega 200,300 kuna (26, 40 evra) . Za taj novac gosti mogu da iznajme sobu s velikim krevetom, kuhinju i kupatilo.

Iako se ne radi o objektima koji se iznajmljuju za 20 evra, kako je prvobitno pisano, ove su cene barem za 30 odsto niže nego inače i predstavljaju iznose po kojima se smeštaj u Dubrovniku iznajmljuje u martu ili aprilu.

Važno je pomenuti da je u pitanju dobro ocenjen smeštaj na Booking.comu u kom gosti rado odsedaju.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.