Valter Benitez (©Reuters)
Valter Benitez (©Reuters)

Otpao kandidat za kupovinu Rajkovića, potpisao Argentinac

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.05.20. | 19:40

Pošto je rešio pitanje golmana

Nica više nije među kandidatima za letnji transfer srpskog golmana Predraga Rajkovića iz Remsa.

Klub sa Azurne obale je danas objavio da je produžio ugovor sa argentinskim golmanom Valterom Benitezom. Njegov ugovor je isticao na kraju ove sezone i mogao je da ode kao slobodan igrač, ali je ipak prihvatio ponudu da se obaveže na novu vernost Nici. Francuski mediji spekulišu da je u pitanju ugovor na tri godine.

Izabrane vesti

Pre nekoliko meseci je izgledalo kao izvesno da će Benitez napustiti Nicu jer je odbio sve ponude za produžetak, pa je klub bio u potrazi za novim golmanom. Ime Predraga Rajkovića se visoko kotiralo na listi potencijalnih Benitezovih naslednika, ali je Mino Rajola uspeo da ubedi svog klijenta da parafira novi ugovor.

Argentinac je došao pre četiri godine u Nicu iz Kvilmesa i ostavio sjajan utisak, a trener Patrik Vijera ga je opisivao kao jednog od oslonaca tima.

Što se Rajkovića tiče, on ne bi trebalo da brine jer su se do sada i veći klubovi od Nice pominjali kao njegovi budući poslodavci od leta. Milan, Sevilja i Ajaks su pokazali inetersovanje za srpskog golmana koji je oduševio u debitnatskoj sezoni na golu Remsa i ocenjen je kao najbolji golman lige. 


tagovi

Predrag Rajković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara