Zvezda dobila konkurenta: TSC daje više para za Banjca

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.05.20. | 09:13

Crveno-beli i dalje u prednosti

Mladi vezista Inđije Mihailo Banjac je boravio na Marakani prethodnih dana i praktično ugovorio uslove saradnje sa srpskim šampionom. O namerama crveno-belih da angažuju momka rođenog 1999. godine obavešten je superligaš iz Srema. Delovalo je u jednom trenutku da će Banjac biti prvo pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku. Tim pre što mu ističe ugovor sa matičnim klubom u decembru ove godine, pa Inđiju može da napusti uz simbolično obeštećenje.

Izabrane vesti

Ipak, Crvena zvezda je dobila konkurenta. I to ozbiljnog, piše Sportski Žurnal. Pomenuti dnevnik donosi vest da je TSC iz Bačke Topole na adresu Inđije poslao izdašniju ponudu, i da će se naredni klub u karijeri Mihaila Banjca biti poznat vrlo brzo.

Isti izbor navodi da bi Banjac u redovima TSC ima identičnu platu kao na Marakani. Oko pet hiljada evra na mesečnom nivou.

Crvena zvezda je i pored svega i dalje u prednosti. Za angažovanje Banjca su „zalegli“ i pojedini članovi strfučnog štaba Dejana Stankovića. Takođe, mladi vezista je na sastanku sa Zvezdanom Terzićem čuo plan ličnog razvoja, kao i činjenicu da crveno-beli u njemu vide ozbiljnu perspektivu i pojedinca koji u narednom prvenstvu može da zauzme mesto igrača mlađeg od 21 godine.


tagovi

FK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara