Od danas isplata 100 evra svima koji su se prijavili

Isplata jednokratne novčane pomoći u iznosu od 100 evra u dinarskoj protivvrednosti za sve građane koji su se prijavili telefonom ili preko sajta Uprave za trezor počinje danas.
Od danas isplata 100 evra svima koji su se prijavili
Foto: Pixabay
Dnevno će se uplaćivati novac na račune oko pola miliona građana, a tom dinamikom očekuje se da će do 1. ili 2. juna biti završene sve isplate.
 
Poslednji rok za prijavu je 5. jun, a onima koji se budu prijavili poslednjeg dana, novac će biti isplaćen na račune banaka do 7. juna.
 
Prvo isplata ove novčane pomoći počela je za penzionere 15. maja, a za oko 160.000 korisnika novčano-socijalne pomoći 21. maja.
 
Prema podacima Ministarstva finansija, za ovu pompć se prijavilo oko četiri miliona građana.
  • Ja i ja

    25.05.2020 16:47
    Nezeljeni gosti
    Prvi ce uzeti oni koji laju i ujedaju uporno ! I koji pljuju drzavu, jer su tako los mentalitet! Svako ko je uzeo a pljuje, da bog da mu se racun blokirao za sva vremena !
  • Laloš

    25.05.2020 09:24
    Šarena laža
    Sve su lepo objasnili Još samo da objasne na koji način saznati kad smo na redu i da li smo na spisku za isplatu famozni 100 EUR niko se nigde ne javlja sajt za reklamacije non-stop prijavljuje grešku pozoveš banku banka kaže obrati se Ministarstvu finansija
    Jbt. Začarani krug
  • drmr

    25.05.2020 09:21
    hoce li biti dovoljno za sve ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija