Najnovije vesti
Vesti Društvo
ČITAJTE NOVI BLIC ODMAH Sramotno! Kapetan Dragan traži slobodu za ubice Zorana Đinđića

ČITAJTE NOVI BLIC ODMAH Sramotno! Kapetan Dragan traži slobodu za ubice Zorana Đinđića

Novo izdanje Blica možete čitati već sada preko naše onlajn platforme "štampana izdanja"! U najnovijem broju pročitajte kako je Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, koji je u Hrvatskoj zbog ratnih zločina pravosnažno osuđen na 15 godina zatvora, pozvao na puštanje na slobodu Milorada Ulemeka Legije i Zvezdana Jovanovića, koji su osuđeni na po maksimalnih 40 godina zatvora zbog ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Blic, naslovna za 25.5.2020. Foto: RAS Srbija
Blic, naslovna za 25.5.2020.

Epidemiolog prof.dr Branislav Tiodorović za Blic otkriva da drugog talasa korone možda neće biti, ali i šta nas očekuje u narednom periodu.

U najnovijem izdanju Blica čitajte i nastavak suđenju Zoranu Marjanoviću za smrt pevačice - devet dana koji će rešiti misteriju Jeleninog ubistva.

Čitaoci iz Srbije i inostranstva odnedavno imaju posebnu pogodnost da neograničeno čitaju najnovija štampanja izdanja dnevnog lista „Blic“, ali i magazina „Blic žena“ onlajn, u udobnosti svoje fotelje.

Blic Žena
Blic Žena

Uz dnevni „Blic“ stiže i nova „Blic žena“ sa 10 poklona, za svakog ponešto – za ulepšavanje, kuvanje, baštovanstvo... Tu su i provereni recepti za ćuftice od karabataka, slatke zalogaje za izlet, džem od luka za prave gurmane.

Kao i uvek, u "Blic ženi" naći ćete priče o običnim izvanrednim ženama. Ovaj put razgovarali smo sa imunologom Marijom Zarić koja sa oksfordskim timom naučnika razvija vakcinu za koronu, Sofiji Sibinović, našoj harfistkinji koja je pokorila svet.

U „Blic ženi“ saznaćete koje su majice ovog proleća u centru modne priče, sve o testiranju na koronu, kao i o menopauzi, zašto je pesma ptica prirodni antidepresiv.

Uz broj od 16. maja u delu tiraža potražite bestseler "Njujork tajmsa" "Očaran" Nore Roberts.

Nova "Blic Žena", u saradnji sa našim vrhunskim stručnjacima, saradnicima BLIC ŽENE, nastavlja da rešava probleme. Odgovorima na vaša pitanja stručnjaci pomažu da lakše prebrodite posledice krize.

U novoj "Ženi" obavezno pogledajte i pročitajte: Sad se nose majice: s printom, polo kragnom ili s puf rukavima; Naočare, modni komad privatnosti; Domaće maske iz holivudske kuhinje; Zašto roditelji negiraju, a zaista prave razliku među decom; Da li ste tužna mama; Nisam ni sanjala da ću se u izolaciji ponovo zaljubiti u muža; Kako se sadi začinsko bilje; Šta nam donosi retrogradni Pluton...

Tu su i saveti kako da sačuvate fizičko i duhovno zgravlje, ali i pregršt novih, preukusnih recepata.

Pročitajte i šta su za "Blic Ženu" ispričali Seka Aleksić, Boris Novković, Marija Zarić, Milan Vasić i mnogi drugi...

Opcija „Štampana izdanja“ na sajtu Blic.rs, nastala je u skladu sa ritmom i potrebama naših čitalaca u inostranstvu i Srbiji i omogućava vam da u okolnostima pandemije bezbedno pratite najnovije vesti, analize, savete, intervjue.

Pretplatom na štampana izdanja naše medijske kuće dobijate pristup arhivi do sada objavljenih izdanja, mogućnost otkazivanja pretplate u bilo kom trenutku, ekskluzivitet i bezbedno praćenje najnovijih vesti.

Opciji štampana izdanja možete pristupiti preko naslovne strane sajta ili putem linkova za region i Srbiju i za inostrastvo.

Oba izdanja, "Blic nedelje" i "Blic Žena" mogu se naći i na svim kioscima u Srbiji.

Uz tako kupljen "Blic nedelje" na poklon dobijate magazin i knjigu, dok uz "Blic Ženu" kupljenu na kioscima dobijate pregršt različitih i lepih poklona. Uz svaki primerak, jedan poklon. Birajte! Čeka vas: seme za cveće ili začinsko bilje ili moderni i postojani lakovi, možda dobijete limuntus ili prašak za pecivo ili puding ili kašičice za limunadu.

Čitajte Blic i Blic Ženu.