Nemanja Milić (BATE Borisov)
Nemanja Milić (BATE Borisov)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (nedelja): Pehar Kupa Belorusije ide u Borisov

Vreme čitanja: 1min | ned. 24.05.20. | 10:53

Pročitajte nekoliko predloga za 24. maj...


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
BELORUSIJA - KUP | 16:00
Bate Borisov - Dinamo Brest
ID: 4862545

Više je razloga zbog kojih smatramo da ne smete da propustite keca u finalu beloruskog Kupa. Prvo, BATE je u sredu dobio njihov prvenstveni okršaj u Brestu (3:1). Drugo, klub iz Borisova je ušao u sjajnu formu (šest vezanih pobeda). Treće, branilac šampionske titule ne blista.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.75)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 13:30
Schalke - Augsburg
ID: 4862677

Početkom sezone Šalke je delovao kao ekipa za vrh, ali sada mu je upitan i plasman u LE. Augzburg takođe deluje veoma loše - izgubio je prethodna četiri susreta, a u poslednjih šest kola osvojio je jedan jedini bod. Zbog toga ćemo se ipak usuditi da prednost damo Plavcima.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.1)
Vredi probati
KOSTARIKA 1 - KLAUSURA | 23:00
Limon - UCR
ID: 4862627

Limon nas nije navikao na tvrde partije koje su mu zaštitni znak u poslednjih pet kola i donekle su mu popravile rezultate, ali i dalje je je jedino UCR ispod njega. Studenti igraju potpuno drugačije i nižu poraze, a zbog neubedljivosti domaćih bolje probajte GG3+ nego keca.


Oba tima daju gol

Tip: gg3+ (2.05)
Fiksevi dana
ESTONIJA 1 | 12:00
Trans Narva - Flora
ID: 4862898

Ove dve ekipe sastale su se početkom marta u utakmici estonskog Superkupa (Flora je šampion, a Trans Narva osvajač Kupa) i tada su gosti trijumfovali sa 2:0. Poslednjih sezona njihovi međusobni dueli uglavnom su zatvoreni, tako da i sada očekujemo malo pogodaka, ali i dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.55)
Fiksevi dana
NEMAČKA 2 | 13:30
Holstein Kiel - Stuttgart
ID: 4862684

Ovo je situacija za glavobolju: Holštajn je ove sezone znatno uspešniji na gostovanjima, a rezultat mu ne znači toliko kao Štutgartu koji pošto-poto želi povratak u Bundesligu, ali ne može da se pohvali izdanjima na strani. Preskočite ishod i odaberite GG koje je izgledno.


Oba tima daju gol

Tip: gg (1.57)
Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 15:30
Mainz - RB Leipzig
ID: 4862669

Majnc je jesenas izgubio u Lajpcigu sa 8:0. To mu je najteži poraz ikad i uklopio se u tradiciju efikasnih im duela - odigrali su ih sedam, i na svakom je bilo najmanje tri gola. Bikovi su nanizali tri nerešena rezultata sa 0-2 pogotka, međutim, ovde bi trebalo da trijumfuju.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.45)
Vredi probati
NEMAČKA 2 | 13:30
Hamburger - Bielefeld
ID: 4862674

Ekipu Hamburgera posle današnjeg derbija sa Bilefeldom očekuje i onaj u Štutgartu, u četvrtak. Arminija je u relativno lagodnoj situaciji zbog prednosti koju ima na tabeli, ali joj tradicija u međusobnim okršajima uopšte ne ide u prilog. Naša preporuka je da pokušate sa 2-3.


Ukupno golova

Tip: 2-3 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara