Horoskop za 24. maj

Zabava - Nedelja 24.05.2020 - 10:01

Pred vama je horoskop za nedelju 24. maj. Sa srećom.

Horoskop za 24. maj. Foto: Mondo Horoskop za 24. maj. Foto: Mondo

Ovan

Imate utisak da partner ne pokazuje dovoljno ljubavi prema Vama. Moguć je poziv za druženje od neke osobe koja Vam se duže vreme sviđa. Ne odbijajte je.
Bik

Danas je dan za uživanje, pa ne bi trebalo da se opterećujete vezom. Skloni ste flertu i avanturama. Imate mogućnost da imate dva izvora prihoda. Iskoristite šansu za napredak.

Blizanci

Nemojte da mislite samo na sebe i ne zapostavljajte partnera jer niste dobro raspoloženi. Dvoumite se između dve osobe koje Vam se dopadaju. Razmislite sa kojom imate bolju komunikaciju.
Rak

Imate potrebu da se povučete od ljudi, od prijatelja. Moguća je neka avantura. Danas je dobar dan za završavanje, ne za započinjanje obaveza.
Lav

Idite sa partnerom do prijatelja. Ne zapostavljajte društveni život iako ste u vezi, to će samo poboljšati Vaš odnos. Moguće je novo poznanstvo preko prijatelja. Potrudite se da drugi ljudi budu zadovoljni Vašim učinkom na poslu. Budite temeljni.
Devica

Poradite na komunikaciji sa partnerom. Preko posla možete da upoznate neku zabavnu i pričljivu osobu. Imate previše planova, premalo vremena.
Vaga

Partner ima osećaj kao da ga ignorišete i da Vam je dosadno u vezi. Na putovanju možete upoznati neku zanimljivu osobu. Danas gledajte da se ne premarate na poslu.
Škorpija

Danas se osećate veoma dobro. Provedite više vremena van kuće, u šetnji. Ako ste u vezi, poradite na strasti. Ne budite ljubomorni. Moguća je avantura sa nekim sa kim se znate preko posla.
Strelac

Danas dajte sve od sebe da sve uradite kako treba, ali mogući su iznenadni troškovi, problemi na poslu i nesuglasice. Pod stresom ste zbog obaveza. Nađite način da se relaksirate.
Jarac

Zadovoljni ste svojim ljubavnim životom. Nemojte zbog flerta da ugrozite svoju vezu. Moguće je pomirenje sa osobom iz prošlosti, ako ste slobodni.
Vodolija

Sporiji ste nego inače, a to ne liči na Vas. Potrudite se da se dobro organizujete, da ne biste nešto izostavili. Hranite se malo zdravije jer su mogući problemi sa varenjem.
Ribe

Potrebna Vam je veća samostalnost. Posvećeni ste radu, pa pazite da ne zapostavite partnera. Fokusirani ste na posao i nemate vremena za zabavu i neka nova poznanstva.

Mondo

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: