Nenad Lalatović (©MN Press)
Nenad Lalatović (©MN Press)

Lalatović zagreva atmosferu: Mladost će se čuvati protiv Partizana

Vreme čitanja: 2min | ned. 24.05.20. | 09:45

"Spremaju se za nas u Kupu", tvrdi trener Vojvodine

Lopta još nije ni krenula s centra za nastavak Superlige, ali su počela „čačkanja“ između klubova.

Strelicu je prvi bacio Nenad Lalatović, trener Vojvodine, koji je prozvao Mladost iz Lučana. Dva tima će se sudariti 3. juna u četvrtfinalu Kupa Srbije, a šef struke Lala tvrdi da će se gosti iz Dragačeva čuvati za tu utakmicu.

Izabrane vesti

Iako će Mladost u prvom kolu nastavka Superlige igrati sa Partizanom u Beogradu, Lalatović je siguran da Lučanci neće u Humskoj zapinjati sa sto odsto snage.

Za nas će utakmica protiv Mladosti biti najteža, jer sam siguran da oni protiv Partizana neće zaigrati u najboljem sastavu. Prema informacijama koje imam, oni se čuvaju i treniraju samo za to da nas izbace iz Kupa. Mi se nećemo čuvati za njih i sada razmišljamo samo o Čukaričkom, jer, iako mi je taj meč u podsvesti, ne želim da gledam toliko unapred“, rekao je Lalatović za sajt Vojvodine.

Nije zadovoljan šef struke novosadskog tima što je njegova ekipa u generalnoj proveri pred nastavak lige izgubila kod kuće od Spartaka (1:0).

Verujte da je meni svaka utakmica bitna, čak i kada smo igrali protiv Kabela i Bačke. Želim da svaki meč bude bitan i mojim igračima, jer moraju biti gladni uspeha i pobeda. Jedino što zameram igračima je završnica, u kojoj nismo bili dovoljno gladni toga da uguramo loptu u mrežu“.

Pojavile su se najave pre nekoliko dana da će čelnici Vojvodine ponuditi Lalatoviću novi ugovor. Za sada je to još na čekanju.

Nigde ne žurim i nije na meni da govorim da li treba da produžim ugovor ili ne. Postoji uprava kluba i ona će doneti tu odluku. Znam koliko vredim i šta sam sve uradio za Vojvodinu otkako sam došao. Vojvodina je sada drugačiji tim, mnogo uspešniji i bolji, koji pruža mnogo bolje partije. Treća je na tabeli i može da bude vicešampion, kao i da igra u polufinalu kupa. Ako ne produžim ugovor, radiću negde drugde, ali bih voleo da ostanem u Vojvodini“, poručio je Nenad Lalatović.


tagovi

FK VojvodinaNenad LalatovićMladost LučaniSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara