Najnovije vesti
Zabava
sandra meljnicenko karijera

SRPKINJA JE UDATA ZA RUSKOG MILIJARDERA I 14 GODINA SU U BRAKU Pre se bavila pevanjem i bila je NEPREPOZNATLJIVA

Bivša članica grupe „Modelsice“ Sandra Meljničeko udata je za ruskog milijardera sa kojim je već 14 godina u braku.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
sandra meljničenko 4 Foto: Dalibor Danilović / RAS Srbija
sandra meljničenko 4
Sandra Meljničenko
Foto: youtube/ Željko Samardžić / youtube
Sandra Meljničenko

Sandra se pre udaje bavila se pevanjem i modelingom. Bila je čllanica grupe "Models", ali se i ranije pojavila i u sportu Željka Samardžića za pesmu "Grlica".

Pročitajte još

U javnosti se do 2003. godine spekulisalo da je bila u brojnim ljubavnim vezama sa ljudima iz domaćeš šou biznisa, te se izdvajaju imena kao što su Marko Jarić, Aleksandar Milić Mili i mnogi drugi, međutim, upoznavanje sa ruskim milijarderom Andrejom 2003. godine, a potom i svadba 2005. godine bilo je presudno za Sandrin dalji tok života. Na svadbenu ceremoniju potrošeno je 3 miliona funti.

Sandra Meljničenko
Foto: youtube/ Željko Samardžić / youtube
Sandra Meljničenko

- Kada smo se Andrej i ja upoznali, imala sam svetlu kosu, upale obraze, a telo – kost i koža. Danas je moja figura ženstvenija, kosa mi je ponovo tamna i meni se to sviđa. Nadam se i njemu - rekla je svojevremeno Sandra.

Foto: Instagram / Instagram

Par je 2012. godine dobio ćerkicu Taru, a bivša Modelsica se se 2017. godine porodila i na svet donela dečaka Adrijana. Porodila se prirodnim putem, u Nici, u klinici u kojoj je na svet donela i ćerku i gde je i Anđelina Džoli dobila bizance Vivijen i Noksa.

VIDEO: Željko Samardžić o Sandri Meljičenko