Izbola muškarca kuhinjskim nožem u njegovoj kući

09:05:00 24.05.2020, Komentara: 0

Novi Sad – Novosadska policija uhapsila je S. V. (43), osumnjičenu da je pokušala da ubije D. D. (54) iz Petrovaradina. On je sa povredama prebačen u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine, a prema nezvaničnim informacijama, nije životno ugrožen.

Izbola muškarca kuhinjskim nožem u njegovoj kući


Incident se dogodio juče ujutru, oko 6.30 u kući u Ulici Vladislava Petkovića Disa broj 3 u Petrovaradinu, u kojoj D. D. živi i gde je bio zajedno sa S. V.. Kako se sumnja, njih dvoje su prethodno bili u gradu i zajedno konzumirali alkohol.

Kako i zbog čega je došlo do nemilog događaja utvrdiće istraga, kao i to da li su bili u emotivnok vezi. Ne isključuje se mogućnost da je došlo do svađe, kojoj je kumovao alkohil, i da je S. V. u jednom trenutku dograbila kuhinjski nož i ubola D. D. u leđa.

Tužilaštvo je krivično delo okarakterisalo kao pokušaj ubistva, a S. V. će biti dovedena na saslušanje, uz krivičnu prijavu.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
Vlažnost: 87%
Pritisak: 999.4 mb
Vetar: 2 m/s, E
Sub 3° - 16° Malo i umereno oblačno
Ned 6° - 12° Kiša

Anketa

Treba li poništiti izbore?